X-Men Serisinin Son Filmi – X-Men Dark Phoneix

X-Men Serisinin Son Filmi – X-Men Dark Phoneix
25 Temmuz 2019 11:36

İlk defa 2000 yılında karşımıza çıkan X-Men serisi bir Marvel yapımıdır. Marvel’in efsane filmleri arasında yer alan bu seri, şimdiye kadar birçok farklı film ile bizlere sunuldu. Oldukça fazla sayıda olması nedeniyle kafa karıştıran bu film serisinde, şu ana kadar 12 film çıkmıştır.

 

 

Son olarak X-Men Dark Phoneix olarak karşımıza çıkan bu film serisi, kendisine has milyonlarca hayran kitlesine ulaştı.

Neredeyse izlemeyenin yok denecek kadar az olduğu X-Men serisinde, Deadpool ve The Wolwerine serisi de filme eklenerek eşsiz bir yapıt ortaya koyulmuştur. En sevilen çizgi roman serileri arasında yer alan X-Men, yeni filmi ile ilgi çekici bir hikâyeyi sizlere sunmaktadır.

Genel olarak Phoneix’in mutant olan Jean Grey ile birleşmesini anlatan bu filmde, Simon Kingberg yapımcılık görevini üstlenmiştir.

Profesör Xavier’in mutant olan Jean Grey yani Phoneix’i yanına alması ile başlayan film, 5 Haziran 2019 itibariyle vizyona girmiştir. Filmi online izlemek için X-Men Dark Phoneix izle sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kadrosuna Sophie Turner, Jennifer Lawrence, Michael Fassbende ve James McAvoy gibi yıldızları barındıran film, Jean Grey’in nasıl Dark Phoneix’e dönüştüğünü sizlere sunacak. Muazzam bir bütçe ile çekilen bu film ile Marvel dünya çapında bir başarı elde etmek istiyor.

 

X-Men Serisinin Sonu

 

Dark Phoneix filmi bu serinin son filmi olarak karşımıza çıkıyor. Sıkı X-Men hayranlarını bir hayli üzen bu haber, bu eşsiz aksiyon filminin beklentilerini de yükseltiyor. 19 yıllık bir maceranın sonuna geldiğimiz bu seride, konunun genelini özet olarak yakalayabilirsiniz.

Amerika Birleşik Devletleri başkanı tarafından görevlendirilen X-Men birliği, zor durumda kalan bir uzay aracını kurtarmak amacıyla uzaya gider. Daha sonra bir enerji kütlesinin patlaması riski ortaya çıkar ve herkesin hayatını kurtaran karakterimiz Jean Grey olur. Bu edindiği olağanüstü enerjiyi kontrol edemeyen Grey, ekibinin hayatlarını alt üst edecektir.

Şu an gişede olan bu filmi sinemada ilk elden izleyebilirsiniz. Aksiyon filmlerinin yanı sıra polisiye filmleri seviyorsanız, polisiye filmler izle adresinde ilginizi çekecek pek çok film bulunuyor. Zira tam bu vakitlerde izleyebileceğiniz pek çok kaliteli polisiye filmde vizyonda bulunuyor.