Web Studio Dijital Ajans

Web Studio Dijital Ajans
24 Eylül 2020 17:03

İnternetin deyim yerindeyse altın çağını yaşadığı bugünlere doğru biçimde adapte olmayı başaran herkes, bir şekilde fark yaratmayı başarıyor.

 

 

Özellikle elektronik ticaretin zirve yaptığı, sosyal medya platformlarının çeşitlilik kazandığı, sanal iletişim formlarının ön plana çıktığı bu dijital çağa uyum sağlamak son derece önemlidir. İnternet artık onunla tanıştığımız yılların çok ötesine geçmiş durumda. Dolayısıyla interneti salt bilgi paylaşımına aracılık eden bir platform olarak tanımlamak bir nebze yanıltıcı olacaktır. Çağı yakalamak, dönemin dinamiklerini okumak ve gerekli aksiyonları almak noktasında internet tam olarak odak noktada yer alıyor. Kullanım amacınız ve motivasyonunuz ne olursa olsun internet pek çok ihtiyacınıza sağlıklı bir şekilde cevap verecektir. Kişiler ya da kurumlar için neredeyse bütün ekonomik organizasyon web siteleri ya da sosyal medya hesapları üzerinden dönüyor. Bu anlamda başarılı bir web tasarım söz konusu organizasyonun en önemli halkası olarak kabul görür.

 

Web siteleri bugün artık kurumlar için müthiş bir vitrin işlevine sahiptir. Artık fiziksel mekânlardan öte bu tip sanal platformlar kurumsal imajın en etkili materyali haline gelmiştir. Bunun farkında olan girişimciler, kurumsal web tasarım süreçlerinde profesyonel bir destek almaktan geri durmuyor. Görsel, işitsel ya da metinsel düzeyde bir web sitesinin sıfırdan doğru ve etkili bir şekilde inşa edilmesi ya da var olan sitelerin çeşitli teknik hamlelerle revize edilmesi, adeta ezber bozan bir hamledir. Bu tip çalışmaların meyvelerini özellikle e-ticaret boyutunda hızlı bir şekilde toplamak olasıdır. Başarılı bir web sitesi, söz konusu firmanın bağlı olduğu sektörü doğru bir şekilde analiz etmelidir. Hedef kitleyi, beklentileri, amaç ve kapsamı saptamalıdır. Tüm bu profesyonel çalışmaların akabinde oluşturulan web siteleri, mutlak suretle bir karşılık bulacaktır.

 

Günümüzde başta İstanbul olmak üzere pek çok şehirde web tasarım ajansı konusunda hizmet veren platformlarla karşılaşmak mümkün. Web tasarım profesyonelliği zorunlu kılan bir alandır. Sadece SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) konusunda dahi yüzlerce başarı kriterinden söz etmek mümkündür. 10 yılı geçkin bir süredir, kurumsal web tasarım başta olmak üzere pek çok alanda profesyonel düzeyde hizmet veren Web Studio, birbirinden farklı sektörlerde başarısını kanıtlamış ve üst düzey referanslar oluşturmuştur. İstanbul Ataköy içinde konuşlanan ve alanlarında uzman ekibiyle Web Studio, web tasarım ajansı denildiği zaman hala akla gelen ilk ajanlardan biri durumunda. Web Studio’nun verdiği hizmetlerden bazıları şunlardır:

 

  • Sosyal Medya Yönetimi,
  • Web Yazılımı,
  • Web Tasarımı,
  • Kurumsal Web Tasarımı,
  • E-Ticaret Site Tasarımı,
  • Logo Tasarımı,
  • Mobil Web Sitesi,
  • SEO Danışmanlığı.