Volkan Konak’a silahlı saldırı iddiası!

Volkan Konak’a silahlı saldırı iddiası!
22 Şubat 2018 08:20

İstanbul Ataşehir’de bir barda sahne alan ünlü şarkıcı Volkan Konak’a , “Sen vatan hainisin” diyen bir kişinin ateş açtığı iddia edildi.

 

 

 

 

Saldırganın silahından ateşlediği kurşun barın tavanına isabet ederken ateş açan kişi korumalar tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Olayla ilgili açıklama yapan Konak, “Olayın benimle alakası yok” dedi.

Olay, Ataşehir Barbaros Mahallesi’nde Volkan Konak’ın sahne aldığı eğlence mekanında yaşandı. İddiaya göre S.D. isimli bir kişi, ‘Sen vatan hainisin’ diye bağırdıktan sonra ateş etti.

Saldırgan S.D.’nin silahından çıkan kurşunun tavana isabet ettiği belirlendi. Ateş eden S.D eğlence mekanı korumaları tarafından ayağından vurularak etkisiz hale getirildi. S.D. tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

 

 

“BENİMLE ALAKASI YOK”

 

 

Olayla ilgili Volkan Konak’tan ilk açıklama geldi. Ünlü şarkıcı olaydan haberinin bile olmadığını belirterek “Benle alakası yok, alkollü olan mekanlarda olur bu. Ben zaten sahnedeydim, haberim bile yok. O yüzden sorun yok. İşgüzar arkadaşlar böyle bir metin yazmış bilmiyorum ama. Böyle bir mevzu yaşanmış ama benimle ilgisi yok. Burada biri öyle havaya ateş atmış gitmiş haberimiz yok. Ailem de çok üzgün yanlış haberler internette dolaşıyor. Ben sahnedeydim şarkı söylüyordum, yaş günüm vardı, dostlarımlayım” dedi.

 

 

“O CÜMLE BANA YAKIŞMAZ ZATEN”

 

 

Vatan haini diyerek havaya ateş açıldığı sorusuna ise Konak “ O cümle bana yakışmaz zaten, o yanlış bir haber. Tüm dostlarım burada Polat burada, Ali Ağoğlu burada hepsi burada” şeklinde konuştu. İHA