Villa Kiralamanın Bu Yaz Tam Zamanı

Villa Kiralamanın Bu Yaz Tam Zamanı
9 Temmuz 2020 10:45

Tatile giderken alınması gerekenler listesi oluşturmak zor. Ama seyahat bavulu hazırlamak bir o kadar keyifli! Bu yaz herkesten uzak kalarak ailenizle birlikte yapacağınız villa tatili için yanınıza almanızı gerekenleri sıralıyoruz; en sevdiğiniz kıyafetler, ayakkabılar ve güneş gözlüğü! Bavulunuz hazır! :)

 

Bu yaz tatilinde evinize gitmek için hazır mısınız? Tüm ailenizle birlikte sizi villanıza bekliyoruz! Siz yukarıda sıraladıklarımızı yanınıza alın, gerisini bize bırakın.

Villa tatilinin konforunu henüz yaşamamış olanları bu deneyime davet ediyoruz, tüm ihtiyaçlarınıza yönelik hijyenik malzemeler ile donatılmış villanızda tatilin keyfini çıkarın. Beslenme ve yeme-içme düzeninizi hiç bozmadan bir yaz tatili geçirmeniz mümkün. Mutfak ekipmanlarıyla donatılmış kendi mutfağınızda villanızda lezzetli yemeklerle çocuklarınıza ve tüm ailenize içiniz rahat bir şekilde kahvaltı sofraları, akşam yemekleri hazırlayabilirsiniz.

Bavulunuzda fazlasıyla yer eden eşyalarınızdan kurtulun, kiralayacağınız villalarda sizler için steril edilmiş havlu, nevresim takımları ve kişisel bakım ürünleriniz de hazır. Siz sırt çantanızı alın, gerisini bize bırakın!

Yazlık kiralama ya da yazlık evler denilince kiminin aklına o güzel komşuluklar, dostluk, huzur ve yazlık anıları gelir. Kimilerine göre ise dinlenmek ve huzur bulmak için bir kaçış noktasıdır. İşte bu yaz bu anlamları bulabileceğiniz tamamen size özel olarak hazırlanmış bir evde sevdiklerinizle, ailenizle, dostlarınızla şahane bir tatil geçirebilir, hafızanıza yeni anılar ekleyebilirsiniz.

TatildeKirala.com villa kiralama sitesi üzerinden, popüler tatil bölgelerindeki; dezenfekte edilmiş, özel havuzlu binlerce kiralık villada ve kiralık yazlıklardan dilediğinizi %40 ön ödeme imkanı ile anında kiralayabileceğinizi biliyor muydunuz?

Türkiye’nin en büyük villa kiralama platformu: TatildeKirala

r2

Ev konforunda konaklamanın bu yaz tam zamanı. Covid-19 salgını gibi zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde hem korunmak hem de yaz mevsiminin tadını çıkarmak istiyorsanız villa kiralamanın tam zamanı.

Özellikle salgın kaynaklı iptal ve iade taleplerinde Tatildekirala.com tamamen sizleri düşünerek bir süreç izliyor. TatildeKirala.com, ev ve villa sahipleri ile misafirleri bir araya getiren bir platform olarak sadece başarıyla gerçekleşen rezervasyonlardan cüzi bir komisyon almakta ve kalan tutarı ilan verenlerin hesaplarına aktarmakta. Yıllar içinde yoğun bir çabayla misafirlerine en güzel tatil deneyimini yaşatmaya gayret eden, ilan verenlerin de bu süreci çok büyük zararlar görmeden atlatabilmeleri ve yeniden siz değerli misafirlere hizmet verebilmek için ayakta kalabilmeleri adına rezervasyon tarihinde seyahat yasağı olması durumunda dahi rezervasyonlarınızı iptal etmek yerine ertelemenizi ve bu zorlu süreci dayanışma içinde hep birlikte atlatabilmemiz için desteğinizi rica ediyor. Bu platform aracılığı ile yaptığınız rezervasyonlarla ilgili iptal ve iade taleplerinizin değerlendirmeye alınabilmesi için rezervasyon numaranızı, ad soyad ve iptal & iade talebinin sebebini içeren bir e-posta ile web sitesine kayıtlı olduğunuz e-posta adresi vasıtasıyla [email protected] adresine gönderebilirsiniz.

Daha önce böyle bir tatili deneyimlememiş olabilirsiniz, ‘’Nasıl olur ki?’’ gibi endişeleriniz de olabilir. Ancak içerisinden geçtiğimiz bu zorlu günler yavaş yavaş geride kalıyor da olsa hâlâ sosyal mesafemizi korumak, hastalığa yakalanmamak için güvenlik önlemlerimizi almak ve kişisel korunmaya önem vermeye devam etmek zorundayız. Bu, elbette tatil yapmayacağınız anlamına gelmiyor. Bu durumda karşınıza iki seçenek çıkıyor. Kalabalık, sosyal mesafeyi korumanın neredeyse imkânsız olduğu oteller ya da kendinizi tamamen evinizde hissedeceğiniz, hijyenik bir villa tatili. Villa tatili, ailenizle ya da sevdiklerinizle birlikte bütçeyi de paylaşabileceğiniz bir tatil yöntemi olduğundan ekonomik olarak da sizi zorlamayacaktır.