Veinze Socks Çoraplarını Giyenler Bırakamıyor

Veinze Socks Çoraplarını Giyenler Bırakamıyor
16 Ocak 2020 10:12

Avrupa’nın birçok ülkesinde aktif bir şekilde rengarenk tasarımlı çoraplarını pazarlayan Veinze Socks kısa bir süre öncesinde Türkiye’de de satışlarına başladı. Bugüne kadar kaliteli çorap gibi bir kavramın olmadığı ülkemizde Veinze Socks çoraplarından sonra adeta çorap sektöründe çığır açıldı.

 

İlk olarak internet sitesi üzerinden online satışlara başlayan Veinze Socks hem ucuz ürünler sunması, hem de birbirinden renkli çorap tasarımlarıyla herkesin ilgisini cezbetti. Bir defa denemek için dahi çorap almaya karar verenler Veinze Socks çoraplarını kullandıktan sonra başka çorap giyememeye başladı. Çünkü bu çorapların özellikleri saymakla bitmiyor.

 

Veinze Socks çoraplarının en büyük özelliği likralı yapıya sahip olması. Bu yapı sayesinde ayakları sıkma ya da kaşındırma gibi problemler yaşanmıyor. Yumuşak yapısıyla da ayaklar sanki bulutların üstündeymişçesine rahat ve özgür olarak hareket ediyor. Ayakkabının ayağa vurmasına da müsaade etmeyen yapısıyla Veinze Socks çoraplarını bir giyen bir daha başka marka çorapları görmek dahi istemiyor.

 

Veinze Socks Avrupa’da Çok Popüler

 

Veinze Socks markası Türkiye’de yeni yeni tanınmaya başlasa da Avrupa’nın en yoğun şehirlerinde mağazaların vitrinlerinde kendisine yer buluyor. Özellikle Türklerin yoğun yaşadığı şehirlerde de çok sayıda mağazası bulunan Veinze Socks, çok sayıda çeşitliliğiyle burada yaşayan kişilerin sağlıklı çorap ihtiyacını yıllardır karşılıyor. Ciro anlamında da Avrupa’nın en fazla ciro yapan çorap firması unvanını son birkaç senedir elinde bulunduruyor.

 

Yurt dışında yaşayan gurbetçilerin Veinze Socks çoraplarını daha önceden tanıması da Türkiye’de hızlı büyümesine yardımcı oldu. Çünkü bu çorapların kalitesini ve özgün tasarımlarını hayranlıkla takip eden gurbetçi vatandaşlar bu çorapları Türkiye’de yaşayan arkadaşlarına da tavsiye etmeye başladı. İlk başlarda online alışveriş ile Türkiye pazarına giren Veinze Socks, artık birçok mağazada da kendisine yer bulmaya başladı ve gün geçtikçe ismini daha fazla kişiye duyurmaya başladı. Bambu çorap, renkli çoraplar, bilek hizasında çorap, kadınlara özel simli çoraplar ve daha birçok çeşitte çoraplar sunarak müşterilerini mutlu eden Veinze Socks sosyal medya ortamında da zaman zaman ürünlerini deneyimleyen kişilerin yorumlarına yer veriyor.

 

bebek-corabi coraplar