Ve Cemal Canpolat masaya yumruğunu vurdu: Bayramdan sonra nerede koparsa orada kopsun

Ve Cemal Canpolat masaya yumruğunu vurdu: Bayramdan sonra nerede koparsa orada kopsun
21 Ağustos 2018 20:45

CHP’de kurultay gerginliği illere sıçradı. Önceki İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat bayramdan sonra harekete geçeceğim diyerek İstanbul’da kongre çalışmalarının sinyalini verdi.

 

 

CHP İstanbul önceki İl Başkanı Cemal Canpolat sessizliğini bozdu. Canpolat yayınladığı bir mesaj ile parti içi mücadeleyi başlattı. Canpolat, “Aramızda sadece 4 oy fark olmasına rağmen bize karşı bir soykırım uygulandı” dedi.

 

 

Yenisoluk’un haberine göre Canpolat yayınladığı mesajda; “Yerel yönetimlerde kesin tavır koyacağımı bilmenizi istiyorum” derken, “Her ilçede ekip içinde adayımızı tekleştirerek ve onun mücadelesini vereceğim” ifadesine yer verdi.

 

Toplumsal’dan çalınmıştır.

 

“NEREDE KOPARSA ORADA KOPSUN”

 

Canpolat’ın açıklamasının tamamı şöyle:

 

“Değerli yol arkadaşlarım, önümüzdeki süreçte parti içinde sessiz kalmayacağız. Parti Zarar görmesin diye sustuk, ama görülüyorki susunca olmuyor. Milletvekili seçiminde bir tek arkadaşımızı taşıyamamın sıkıntısının yaşıyoruz. Aramızda sadece 4 oy fark olmasına rağmen bize karşı bir soy kırım uygulandı. Tek arkadaşım seçilecek yerde olmadı. Yerel yönetimlerde kesin tavır koyacağımızı bilmenizi istiyorum. Referandum da yüzde 52 oy alan ekip olarak İstanbul’u sahipsiz bırakmayacağız. Kapalı kapılar arkasında toplantılar yapılıp belediye başkanlıkları dağıtılırken bizim bu haksızlık karşısında suskun kalmamız beklenilemez. Suskun kalmak ta zaten bize yakışmaz. Her ilçede ekip olarak birlik içinde adayımızı tekleştirecek ve onun mücadelesini vereceğiz. Gerekiyorsa il kongresi yapılacak.
Bayram’da sonra görüşmek üzere. Hepinizi seviyorum.
Cemal Canpolat”