Ve Ali Koç teklifi kabul etti

Ve Ali Koç teklifi kabul etti
29 Mayıs 2015 16:34

Fenerbahçe’de son yılların en büyük uzlaşması sağlandı. Mevcut başkan Aziz Yıldırım, kendisinden sonra göreve gelmesi için teklifte bulunduğu eski asbaşkan Ali Koç’tan olumlu yanıt aldı.

 

 

Bir süre önce Ali Koç’a, “Benden sonra kulübün başkanı sen ol” teklifi yapan Aziz Yıldırım amacına ulaştı. Aldığı teklif sonrası Başkan Yıldırım’dan geçtiğimiz Pazartesi gününe kadar süre isteyen Ali Koç, dün son kararını verdi.

 

 

Yıldırım’la görüşen Koç, önümüzdeki yıllarda kongre üyeleri de uygun görürse başkanlık koltuğuna oturabileceğini söyledi.

 

 

Sarı-lacivertli kulübün 1 numarası, görüşmede ikinci bir hamleyle Ali Koç’u hafta sonunda yapılacak seçimli genel kurulda listesine girmeye ikna etti.

 

 

SEÇİLMESİ KESİN

 

 

Peki bundan sonraki süreç nasıl işleyecek? Hafta sonunda yeniden başkan seçilecek olan Aziz Yıldırım, yeniden yargılandığı dava sonuçlanana kadar görevde kalacak. Mahkemeden hangi karar çıkarsa çıksın Aziz Yıldırım olağanüstü seçimli genel kurul kararı alacak ve Ali Koç’u işaret edecek.

 

 

Ali Koç’un mevcut üye yapısı ve kulübe geçmişte yaptığı katkılar nedeniyle seçilmesine kesin gözle bakılıyor. Mahkeme sürecinin yeni yıldan önce son bulması bekleniyor. Bu şartlarda Fenerbahçe’nin 2016’ya yeni başkanıyla girmesi yüksek ihtimal gibi duruyor.