VDS, MTA ve Minecraft kiralama

VDS, MTA ve Minecraft kiralama
9 Ağustos 2017 13:21

Sanal sunucu hizmetlerinden faydalanmak isteyen kişilerin VDS kiralama konusunda araştırmaları yapması profesyonel çözümler ve profesyonel hizmetler sunmak amacıyla araştırma içerisinde oldukları bilinen bir gerçektir.

 

 

 

Kullanımı ve yönetimi tamamen kullanıcıya ait olan VDS hizmeti sanal sunucu olarak bilinmektedir.  VDS açılım olarak Virtual Dedicated Server uzantısının kısaltılmasıyla VDS olarak biliniyor. VDS kiralama işlemi yaptığınız zaman içerisine birbirinden bağımsız farklı işletim sistemleri kurabilirsiniz. Birçok kişinin merak ettiği konulardan birisi olan RAM ve işlemci miktarının aynı fiziksel sunucu üzerinde bulunan diğer VPS ya da VDS üzerinden paylaşımlı olarak kullanılmamaktadır. Buna göre VDS satın aldığınız zaman ya da kiraladığınız zaman kesinlikle size ayrılan HDD, RAM ve İşlemci tamamen sizin yönetiminizde olur. Axitrbilişim firması bu konuda oldukça profesyonel hizmetler sunmaktadır.

 

Bir diğer merak edilenler arasında MTA server kiralama hizmetinin nasıl yapıldığı, hangi aşamalardan geçildiği ve en iyi şekilde nasıl MTA hizmeti alınacağı merak konusu olmaktadır. Yine sizleri Axitrbilişim firmasına yönlendirebiliriz.  Sınırsız slot kapasitesi, 1 GB, 2018 MB sunucu hizmeti sunabilen ayrıca 3.4 Ghz CPU özellikleri ile kiralama hizmetinden faydalanabilirsiniz. Kiralama hizmetini veren firmadan istediğiniz özelliklerde detaylar alabilirsiniz.

 

Bir diğer kiralama hizmeti de oyun severlere hizmet sunabilmek için Minecraft Server Kiralama hizmetinden yararlanmak isteyen kişilerin olmasıdır. Bu konu hakkında hızlı kurulum, düşük pingli serverlar, kolay eklenti ve mod ekleme ve pratik yönetilebilir admin paneli ile kiralama hizmetinden faydalanabilirsiniz. Burada anlatılan kiralama hizmetlerinden faydalanmak için Axitrbilişim firması ile iletişim halinde olmanız size profesyonel çözümler sunacaktır.