Vajinismus Ankara

Vajinismus Ankara
6 Nisan 2018 11:56

Ankara vajinismus tedavisi konusunda en iyi sonuçların alındığı merkezlerden biridir.

 

Yılların deneyimi ve uzmanlığıyla hizmet veren uzman doktorumuzla vajinismus kader olmaktan çıkmaktadır. Vajinismus ilişkiye girememe sorunudur. Toplum yapısı itibariyle kapalı bir toplum olduğumuz için cinsellik konuşulmaz. İnsanların çoğu cinselliği yalan yanlış, kulaktan dolma uydurma şeylerle öğrenirler. Duydukları yalan yanlış şeylerle cinsellikten korkarlar. Genç kızların hemen hepsinde ilk gece korkusu oluşur. Çoğu bayan araştırma yapmak yerine etraftan duydukları kulaktan duyma şeylere inanmaktadırlar. Kulaktan dolma bilgilerdense bir uzmanın sitesinden detaylı bilgi almanız sizi rahatlatacaktır. Dilerseniz bizim sitemizden de bu konuda detaylı bilgi alabilirsiniz, websitemiz: https://banuakcal.com bu konuda Anlatılan hikayelerde hep cinsellik sırasında canınızın yanacağı anlatılmaktadır. Bu sebeple kadınlar hep korkmaktadırlar. Canlarının yanacağını düşünerek kendilerini kapatmaktadırlar.

 

Vajinismus Tedavisi Ankara

 

Ankara vajinismus istemsiz kasılma, cinsellikten kaçma durumudur. Toplumumuzda cinsellik konuşmak ayıplandığı için insanlar yaşadıklarını sorunları çoğu zaman kimseyle paylaşmazlar. Ülkemizde her 10 kadından 1’i vajinismustur. Ancak kimse bunu paylaşamadığı için bilinmez. İlişkiden korkma, kasılma şeklinde başlayan vajinismus uzun yıllar evliliğin kabusu olmaktadır. Çok uzun yıllar evli olduğu halde ilişkiye giremeyen pek çok eş vardır. Ancak çoğu zaman bunu anlatamazlar. Uzun yıllar bu şekilde birlikte olamama sorunu sürdüğü için eşler yıpranmaktadır. Çoğu zaman kendileri bekleyerek sorunun çözebileceğini düşünürler. Eşler için doktora gidip bu konuda yardım almak zordur. Ancak vajinismus ertelenmeden 3 günde kolayca çözülebilecek bir hastalıktır. Ancak çoğu eş yıllarca kendiliğinden düzelir düşüncesiyle doktora gidip uzman birinden yardım almazlar. Böyle olunca da durum işten çıkılamaz bir hal almaktadır.

 

Vajinismus Tedavi Fiyatları

 

Ankara vajinismus uzman doktorlardan yardım alındığı sürece 3gün gibi bir sürede tedavisi mümkün bir hastalıktır. Yıllarca evliliğinizi kabus haline getirmek yerine doktorla görüşüp hemen tedaviye başlayabilirsiniz. Maslow’un ihtiyaçlar hiyerarşisinde cinsellik temel ihtiyaçmlardandır. Bu yüzden mutlu bir evlilik için cinsellik gerekli bir durumdur. Tedavi sürecinde eşlerin birlikte olması çok önemlidir. Birbirlerini suçlamak yerine bir an önce tedaviye başlamaları onların evliliklerini kurtarıcı bir durum olur. Kadın çoğu zaman cinselliğe istekli olduğu halde istemsiz olarak kasılıp bacaklarını kapatarak kendini cinsellikten uzaklaştırır. Evliliğin ilk zamanları bu durumlar eşler arasında sorun olmaz. Zamanla düzelebileceği düşüncesiyle ertelenir. Ancak zaman ilerledikçe hala ilerleme kaydedememek eşleri yıpratır ve evlilikler tehlikeye girer.

Detaylı Bilgi >>>