Vajina beyazlatma ve lazerle vajina beyazlatma nedir?

Vajina beyazlatma ve lazerle vajina beyazlatma nedir?
25 Mart 2017 16:04

Vücudun bazı noktalarında zaman içerisinde oluşan değişimler nedeni ile renk değişiklikleri gözlenmektedir.

 

 

 

 

 

Bu duruma en etkili örneklerden biride vajinanın renginin koyulaşması sayılabilir. Hormon değişimleri veya yaşlanma etkisi ile koyulaşan vulva bayanların istemediği bir görünümün oluşmasına neden olabileceği için vajina beyazlatma işlemi ile koyulaşan bölgenin renginin açılması sağlanabilir.

 

 
Bölgedeki derinin hassas olması nedeni ile gittikçe ısınması ve yanması halinde bölgedeki renk pigmentlerinin işlevini kaybetmesi ile koyulaşma durumu söz konusu olmaktadır. Özellikle hamilelik sonrasında veya bazı ilaçların etkisi nedeni ile bu bölgede oluşan koyulaşma durumu bayanlar kadar eşlerinin de istemediği durumlar arasında yer almaktadır.

 
Lazer İle Vajina Beyazlatma

 
Acısız ve ağrısız olarak yapılan lazer ile vajina beyazlatma işlemi 15-20 dakika kadar sürmektedir. Uygulama için genel anestezi kullanılmasına gerek olmadığından bu şekilde de uygulanabilir. Lazer ile yapılan bu işlem sayesinde koyulaşma olan bölgedeki melanosit hücrelerinin etkilenmesi ve tahribat görmesi ile beyazlatma işleminin yapılması sağlanır.

 
Hastalar için tek seans yeterli olabileceği için tek seferde yapılacak olan işlem sonucunda istenildiği gibi daha açık renkte bir vajinaya sahip olunabilir. Bu konuda özellikle uzman tarafından yapılacak olan kontroller sonucunda uygulama için yeterli olacak sayıda seansa karar verilerek işlem yapılır. İşlem sonrasında hasta normal yaşantısına kaldığı yerden devam edebilir.

 
Vajinanın Genişlemesinin Nedenleri

 
Vajina zaman içerisinde oluşan değişimler nedeni ile olması gerekenden daha geniş bir hale gelebilir. Bu durumun pek çok farklı nedeni bulunduğundan her bayanın karşı karşıya kalabileceği bir durumdur. Doğum, yaş, cinsel ilişki veya doğuştan gelen yapısal nedenlerden dolayı olması gereken vajina genişliğinin daha da genişlemesi sağlandığından bu durum istenmeyen sorunlara neden olabilir.

 
Özellikle genişleyen vajina çiftlerin ilişki sırasında istedikleri hazzı almalarını engellediği için sorun yaşanabilir. Bu konuda yapılacak olan vajina daraltma lazer cihazı ile uygulanmaktadır. Vajinanın sıkılaşması, yenilenmesi ve gençleşmesi için yapılacak olan lazer uygulaması ile kısa sürede sonuç alınabilir. Yaklaşık 20 dakika kadar sürecek olan bu durum sonucunda daha dar bir vajinaya sahip olunur.

 
Lazer İle Vajina Daraltma İşlemi

 
Vajinanın genişlemesi durumunda 20 dakika içinde yapılacak olan uygulama ile vajina daraltma lazer ile vajinanın daraltılmasını sağlamaktadır. Pek çok farklı nedenden dolayı oluşan genişlemenin çözümünü arayanlar için estetik operasyon seçenekleri arasında yer alan daraltma işlemi lazer ile yapılmaktadır.

 
Lazer ile yapılan uygulama sayesinde vajinanın içerisinde yer alan bağ dokusunun aktive olması sağlanarak bu şekilde sıkılaşma oluşması sağlanmaktadır. Yapılan uygulama sonucunda bölgedeki kan dolaşımı da hızlanacağı için doğal olarak oluşan ıslanma durumunda da artma gözlenmektedir. Bu konuda daha detaylı bilgi almak isteyenler http://www.monalisadokunusu.com/vajina-beyazlatma-lazer adresinde aradıkları her tür bilgiyi bir arada bulabilirler.

 

 

222