Üniversiteli anne kan dondurdu… Gerçek, sağlık görevlileri aşı için eve gelince ortaya çıktı

Üniversiteli anne kan dondurdu… Gerçek, sağlık görevlileri aşı için eve gelince ortaya çıktı
1 Mayıs 2016 08:45

Balıkesir’de hamile kalan üniversite öğrencisi genç kız, doğan 1 günlük bebeğini kız kardeşi ile birlikte yastıkla boğarak öldürdü. Vahşetteki sır perdesi sağlık ekiplerinin aşı için eve gelmesiyle ortaya çıktı.

 

 

 

 

 

Çanakkale’de yaşayan ve okumak için geldiği Balıkesir’de hamile kalan E.Ö. (21), özel bir hastanede doğum yaptı. E.Ö.’nün Aile Sağlığı Merkezi ekipleri aşı yapmak için eve geldiğinde bebeğin ‘kaçırıldığı’nı söylemesi üzerine polis ekipleri arama başlattı..

 

Yapılan soruşturma neticesinde E.Ö. ve ikiz kız kardeşi K.Ö., polis tarafından gözaltına alındı. Kız kardeşlerin 1 günlük erkek bebeği yastıkla boğarak öldürdüğü ve bebeğin cesedini bir çantaya koyarak Bandırma’da Mendirek mevkiinde denize attıkları belirlendi.

 

Anne E.Ö.’nün ilk ifadesinde parkta telefonla konuşurken bebeğinin çalındığını ve korkusundan polise gitmediğini söylediği öğrenildi.

 

Şüphelilerin yaşananları itiraf etmesinin ardından Marmara Denizi’nde bebek cesedi aranmaya başladı. Anne ve kız kardeşi ile baba adliyeye sevk edildi.

 

SIR PERDESİ ARALANIYOR

 

Üniversite öğrencisi E.Ö., erkek arkadaşından hamile kalarak bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Aile Sağlığı Merkezi ekipleri aşı yapmak için eve geldiğinde, E.Ö., bebeğin çalındığını söyleyince, polis ekipleri kaybolan bebeği araştırmaya başladı. Yapılan soruşturma neticesinde E.Ö. ve kız kardeşi K.Ö., polis tarafından gözaltına alındı. E.Ö. ve kız kardeşi K.Ö.’nün 1 günlük erkek bebeği yastıkla boğarak öldürdüğü ve bebeğin cesedini bir çantaya koyarak Bandırma’da Mendirek mevkiinde denize attıkları belirlendi. Anne E.Ö.’nün ilk ifadesinde parkta telefonla konuşurken bebeğinin kaçırıldığını ve korkusundan polise gitmediğini söylediği öğrenildi.

 

BEBEĞİN BABASININ HABERİ YOK

 

Bebeğin babası olan C.B. isimli şahsın kendi çocuğunun doğduğundan haberi olmadığı anlaşılırken, anne E.Ö.’nün ise doğan bebeğine isim bile koyma gereği duymadığı ortaya çıktı. Şüpheliler Bandırma İlçe Müdürlüğü’nden çıkartılarak Bandırma Adliyesi’ne götürüldü.

 

 

Kaynak: Cumhuriyet