Umreye gidiyoruz

Umreye gidiyoruz
18 Ağustos 2017 11:38

Bütün Müslümanların kıblegahı olan Kabe, en kutsal mekandır. Allah’ın evi olarak tanımlanan kutsal ev Kabe, Hz. İbrahim (as) zamanında inşa edilmiştir. Allah’ın emri ile Hacer anamızı ve İsmail Peygamberi, Mekke’ye getirmiştir. Burada zem zem suyunun çıkması ile birlikte, büyük bir yerleşim oluşmuştur.

 

 

Cumahlar ilk gelen kabile olmuştur. Daha sonra Mekke büyük bir şehir olmuştur. Birçok kabile yerleşmiştir. Amr b. Nuhayl burada putçuluğu yaymış ve bunun sonucunda 360 adet put, Kabe’ye doldurulmuştur. Peygamberimiz (sav)’in putçuluk düzeninin ortadan kaldırması ile birlikte, burada İslam’ın nuru yayılmaya başlamıştır. Hac ve umre ibadetinin başlangıcı bu döneme dayanmaktadır. Peygamberimiz (sav)’in sünneti olan hac ve umre ibadeti, turistik bir gezi değildir. İbadettir ve her Müslüman’ın gerçekleştirmesi gereken bir ibadettir.

 

Huzurlu Bir Tur Hizmeti

 

Umre turlarında önemli olan, yolculuk, konaklama, yemek ve tur rehber hizmeti, uzman firmalar tarafından, kolay bir şekilde gerçekleşmektedir. Umre, kutsal Kabe’nin, hac mevsimi dışında ziyaret edilmesidir. Umre’de ihrama girilir ancak kurban kesilmez. umre fiyatları kategorisinde gerçekleştirilen indirim kampanyaları ile herkes bu ibadeti ihya edebilir. Hacı olmak, her Müslümanın hayalidir. Bu hayalin gerçekleşmesi için, firmalar, en iyi tur hizmetlerini sunmaktadır. Kutsal Kabe’nin ziyareti için, otel seçenekleri, umre turları hizmetleri ve yolculuk şartları, en iyi şekilde tercih edilmektedir. Umre sevincini yaşamak isteyenler için, en iyi hizmet politikası izlenmektedir.

 

Her Yıl, Belli Şartlarda Umre Düzenlenmektedir

 

Özellikle Kış aylarında büyük ilgi ile karşılanan umre ibadeti, Kabe’yi görme aşkı ile yanan Müslümanlar için, büyük bir fırsattır. Hac ibadetinin ön hazırlığı olan umre ibadeti ile huzuru yakalayabilirsiniz. En iyi konaklama seçenekleriyle gerçekleştirilen bu turlarda, çöl sıcaklığını hissetmeyeceksiniz. Oteller, Kabe’nin çevresi ve diğer bütün mekanlarda, sürekli çalışan klimalar vardır.