Ümraniye diş doktoru ile sağlıklı dişler

Ümraniye diş doktoru ile sağlıklı dişler
18 Ağustos 2017 18:29

Sağlığımız ve gülüşümüz için büyük önem kazanan dişler, her zaman emin ellere emanet edilmelidir.

 

Bu nedenle uzman kadrosu ve hijyenik ortamı ile DentAPlus doktorlarına güvenerek sağlıklı gülüşlere sahip olabilirsiniz. Ufak olarak tanımladığınız bir diş ağrısı ilerde daha büyük problemlere yol açabilir. Bu ihtimali göz önünde bulundurarak erken tanı hem karşılaşabileceğiniz problemleri giderirken hem de zaman ve para tasarrufu da sağlayacaktır. Bu hususta size yalnızca uzman kadrosu ile Ümraniye diş doktoru aramalarınızda uzman kadromuzu seçebilirsiniz. Merkezin içerisinde diş sağlığınız ile ilgilenebilecek pek çok birim bulunmaktadır.

 

 Çocuk Diş Hekimliği Hizmeti

 

Pedodonti olarak adlandırılan birimde, çocuklarınızın tüm diş ve çene sağlığı ile ilgili sorunlarınıza çözüm arayabilirsiniz. Özellikle çocuklarda daha sık görülen diş çürükleri, 20 süt dişi ile süt dişlenmesini bitirmesi sonunda daha sık görülmektedir. Bu nedenle çocuklarda dişlerin görünmesiyle birlikte genel diş temizliğinin yapılması gerekmektedir. Hem gerekli fırçalama yetisini kazandırmak için hem de küçük yaşta çocukların çene cerrahisi adına oluşabilecek problemleri önlemek için mutlaka pedodonti uzmanına başvurmalısınız. Çünkü erken teşhis yapılamaması sonucu ileriki yaşlarda ortodontik problemler yaşanabilmesi muhtemeldir. Eğer böyle bir problem ile karşılaşmak istemiyorsanız mutlaka doktor listenize Ümraniye diş hekimi kadrosunu ekleyebilirsiniz.

 

 Yetişkinler İçin Diş Hekimliği Hizmeti

 

Ağız ve çene cerrahisinde gösterdiği uzmanlık ile bireyde meydana gelebilecek ağız boşluğundaki dokuların tedavisi için görünmeniz gereken bir birimdir. Özellikle 20 yaş çekimi bireylerde büyük problemlere neden olmakla birlikte, iyi bir deneyim ve uzmanlık alanı gerektirmektedir. Bu tür problemlerinizde denta plus uzman doktorlarımıza başvurmak sizin için ideal olacaktır. Cerrahi bir işleme karar vermeden önce mutlaka panoramik röntgen ve gerekli muayeneler yapılmalıdır. Bu nedenle çene cerrahisi alanında uzman olmayan bir diş hekimi sizin için tehlike arz edebilir.

 

İmplant ve estetik diş hekimliği konusunda da kendisini geliştirmiş olan doktorlarımız ile sağlıklı ve parlak gülüşlere sahip olabilirsiniz. Tüm sorularınız için merkezimiz ile iletişime geçerek, muayene için randevu alabilir ve dişlerinizi sağlıkla parlamasını sağlayabilirsiniz. Unutmayın ki gülüşünüzün sağlıklı olması, sizin de sağlıklı olduğunuzu gösterir.

Detaylı bilgi ve randevu için : www.dentaplus.com.tr