Uludagfestivali.com Uludağ yine en güzel tadında

Uludagfestivali.com Uludağ yine en güzel tadında
29 Ağustos 2019 10:31

En güzel zamanlarınızı geçireceğiniz, soluklanmak ve doyasıya eğlenmek için hiç düşünmeden Uludağ Festivali zamanını kaçırmayın. Toplu ve heybetli bir görünüme sahip olan bu dağ, heybeti kadar da adından çeşitli organizasyonlar ile söz ettiriyor. Marmara bölgesinin en yüksek dağı olan bu dağın meraklıları oldukça fazla. Bir o kadar da seveni ve bünyesinde yapılan festivalleri dört gözle bekleyenleri var. Birkaç zamandır tekrarlanan whitefest 2020 festivalinin ise oldukça fazla rağbet görmesi bekleniyor. Her sene olduğu gibi bu sene yapılacak olan Whitefest Festivali’nin de oldukça canlı ve enerjik olması bekleniyor.

 

Whitefest Festivali’nde Bir Gün Nasıl Geçer?

 

Festival günü sabahından itibaren son model otobüsler ve en güzel rehberler eşliğinde çeşitli ve en bilindik duraklardan sizleri alıyorlar. İlk durak yeri olarak Whitefest oteller bölgesine ulaşılıyor ve burada tüm misafirler kendine uygun otele yerleşiyorlar. Tüm misafirler otellere yerleşince saat 13.00 sularında kayak pistlerine doğru hareket ediliyor. Ve günün eğlenceli dakikaları başlamış oluyor. Daha sonrasında ise 16.00 sularında kayak pistleri kapanmış oluyor, tabi ki bu durum hava şartlarına göre de değişiklik gösterebiliyor. Kayak bitince birinci bölge olan Le Chalet Yazıcı Cafe’de en güzel eğlenceler düzenleniyor. After Ski Party ve havai fişek gösterileri ve bunun yanı sıra sponsor aktivitelere geçiliyor.

Zamanın dolu dolu akması için eğlenceler burada son bulmuyor ve sabahın ilk ışıklarına kadar devam ediyor. Parti ve sponsor eğlenceler bittikten sonra firmanın sağlamış olduğu ücretsiz bir şekilde sunulan shuttle servisleri başlıyor ve bunun eşliğinde otellere geçiliyor. Saat 20.30’dan sonra Whitefest’in ana oteli Bof Hotel de sponsorlar eşliğinde çeşitli ve birbirinden güzel workshoplar yapılıyor. Bu etkinlikte saat gece yarısını vurana kadar devam ediyor. Saat 00.30 gösterdiği saatlerde ise Whitefest Event Hall’de canlı performans eşliğinde adı tüm ülkemizce duyulmuş birbirinden meşhur sanatçılar ve DJ’ler eşliğinde eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam ediyor.

 

Whitefest Oteller ve Fiyatları

 

Her türlü bütçeye, konfora ve ihtiyaca yönelik paketler bulmak oldukça kolay. Tatilinizi mükemmel kılmanın yolu zevkinize ve bütçenize uygun oteli bulmaktan geçer. Whitefest fiyatları detaylı bilgi için sitede bulunan numarayı aramanız yeterli olacaktır. Whitefest 2020 fiyatları her bütçeye hitap eden oldukça güzel fiyatlardır. Siteye girerek tabloda yer alan fiyatları da inceleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra tabloda yer alan fiyatlar tek kişi fiyatları olup 4 gece 5 günlük fiyatlardır.

Whitefest oteller bölgesinde yer alan oldukça fazla otel bulunmaktadır. Bunlardan birkaçı şu şekilde; Karınna Otel, Yazıcı Otel, Alkoçlar Otel, Monte Baıa, Fahri Otel, Uslan Otel, Kar Otel, Kaya Uludağ Otel ve Bof Otel gibi birbirinden güzel otellerden birini tercih edebilir ve dilediğiniz gibi eğlenebilirsiniz.