Ucuz implant

Ucuz implant
14 Ekim 2017 13:33

Toplumuzda sağlık açısından en ihmal edileni ise ağız ve diş sağlığıdır.

 

 

Çok ciddi boyutlara ulaşmayana dek maalesef çoğunlukla diş hekimlerine gidilmez. Aslında o kadar yanlış bir olgu ki bunu ancak dişler ileri boyutta zarar gördüğünde ve diş kayıpları yaşandığında anlarız. Diş hekimleri kişilerin ömür boyunca yaşayacağı diş ve diş eti sağlığını takip ederek gerekli yerde müdahale etmektir. Ama siz buna imkan tanımazsanız ileri zamanlarda daha çok sıkıntı çekebilirsiniz.

 

İzmir İmplant

 

Çürüme, darbe veya farklı nedenlerden dolayı oluşan diş kayıplarında birçok kişi o şekilde yaşamını sürdürmektedir. Özellikle diş iskeletinin en arkasında ise bu boşluk o zaman ne olacak? Diye düşünülebilir ama oldukça yanlış bir düşüncedir. Belki kısa sürede bunu anlayamazsınız ama uzun vadede dişlerinizin nasıl kaydığını ve şekil bozukluklarının meydana geldiğiniz belki bir fotoğraf belki de aynanın karşısında iken fark edebilirsiniz. O nedenle siz de diş boşluklarınızı kısa sürede doldurmalısınız. Peki, bu nasıl olacak? Birinci yöntem implant, ikincisi ise protez diş. İşlev olarak hangisi daha uzun ömürlü ve daha dayanıklı diye sorarsanız implant daha doğal yapıda olması ve ömürlük olması bakımından oldukça avantajlıdır. Fiyat konusunda maliyetli olması da hekiminizin kullanacağı malzeme ile ilgilidir. Titanyum veya zirkonyumdan yapılan implantlar doktorların inisiyatif doğrultusunda uygun olanı sizlere uygulanır. Siz de implant işlemi yaptırmak istiyorsanız izmir implant kliniklerinden yardım alabilirsiniz.

 

İzmir Gülüş Estetiği

 

Kişiler ayna karşısına geçtiğinde ya da bir fotoğraf çektirirken ağız kapalı bir şekilde gülüyorsa altında yatan neden diş sorunlarıdır. Şekil bozuklukları, çürükler, boşluklar gibi birtakım nedenler gülümsemenize engel olabilir. Tüm özgüveninizle ve özgürce gülümsemek aslında o kadar da zor değil. Sizin için bunun çaresi izmir gülüş estetiği’ dir. Gülüş estetiği, estetik diş hekimliğinin bir kolu olmakta ve gülüşün iyileştirilmesi olarak da tanımlayabiliriz. Diş kaplama, kompozit yapıştırma, diş beyazlatma, diş implantları vs. tüm bu işlemler gözden geçirilerek ve gerekli görülenleri uygulanarak daha estetik bir gülüşe ve bunun yanında da sağlıklı dişlere sahip olmanız amaçlanmaktadır.

 

İzmir ortodonti

 

Ortodonti, kişinin diş ve yüz ile ilgili düzensizliklerinin giderilmesi ile ilgilenen bir bilim dalıdır. Hastaların diş, çene ve yüz yapısındaki bozukluk ve uyumsuzlukları inceleyip ona göre işlem yapılması sağlanır. Bu tedavi ile hem görünüm hem de ağız ve diş sağlığınız olması gerektiği gibi olarak çiğneme, konuşma gibi faaliyetlerinizi daha kaliteli gerçekleştirmiş olacaksınız. Faydalanabileceğiniz izmir ortodonti uzmanları ile iletişime geçebilirsiniz.