Üç milyon Suriyeli cürufatı vatandaşlığa almak vatan hainliğidir

Üç milyon Suriyeli cürufatı vatandaşlığa almak vatan hainliğidir
11 Temmuz 2016 10:19

Değerli okurlarım, yazının başlığını Suriyeli sığınmacıların vatandaşlığa alınması konusunda iki kişi arasında geçen hakaret dolu ve bol küfürlü bir kavgadan, Suriyelilerin vatandaşlığına karşı çıkan birinin, rakibine sarf ettiği sözlerinden aldım.

 

 

 

 

İbrahim Özdoğan H&H YORUM

 

 

 

 

Şöyle ki, dün İstanbul Ataköy Parkı’na dinlenmek üzere gittin ve bir banka oturdum.

 

 

 

Karşı ve biraz da yan tarafımda bulunan iki kişi birbirlerine çok ağır hakaretler ederek ve küfürler savurarak tartışıyorlardı.

 

 

Tabii ki bu tartışmaya kulak kabarttım.

 

 

 

Konu anlaşılmıştı, Suriyeli sığınmacılar vatandaşlığa alınsın mı alınmasın mı meselesiydi.

 

 

 

Taraflardan biri Suriyeli sığınmacıların Türk vatandaşlığına kabulünü hararetle destekliyor, diğeri ise bu isteğe şiddetle tepki gösteriyor ve dozajı gittikçe artan hakaretlerde bulunup, küfürler savuruyordu.

 

 

 

Suriyelilerin vatandaşlığını savunan kişi, işin insanı boyutundan bahsediyor, din kardeşliğimizi öne sürüyor, dolayısıyla onlara kucak açmamız gerektiğini öne sürüyordu.

 

 

 

Diğeri ise insancıl takınan bu kişiye karşı ‘’Kuş beyinli pezevenk, bunlarda zerre kadar vatan ve din duygusu olsaydı, ülkelerinde kalır, teröristlere karşı hem topraklarını hem de şeref ve namuslarını savunurlardı. Ama onlar ne yaptı? Topluca kaçmayı tercih etti. Türk milleti İstiklal Savaşı’nda başka ülkelere kaçtılar mı? Hayır, ülkelerinde kalıp, şereflerini, namuslarını, topraklarını, özgürlüklerini, ırzlarını savundular ve böylece istiklallerine kavuştular; üç milyon Suriyeli cürufat ise Türk topraklarında ırzlarını ortalığa salmışlar, nice ailelerin dağılmasına sebep oluyorlar; Erkekler ise Arap sevici hükümet ve onun doğal lideri tarafından korumaya alınmış, her şey bedava olarak, ekmek elden su gölden geçiniyorlar. Üstelik bu pislik Suriyeli cürufat akşama kadar cadde ve sokaklarda dolaşarak kadınlara alenen tacizde bulunuyorlar ki, bilhassa Türk milletinin bundan haberdar olması yaşamsal önem taşımaktadır’’ deyince diğeri sözünü kesti.

 

 

 

Şu iddialarda bulundu: ‘’İslam dininde ırkçılık yok.Ne Arap’ın Arap olmayana, ne Arap olmayanın Arap’a üstünlüğü yoktur.Bunların içinde çok kalifiye insanlar var, eğer biz almazsak başta Kanada olmak üzere diğer gelişmiş ülkeler alır; gerzek herif’’ deyince, diğeri atağa geçti.

 

 

 

‘’Ulan seni gidi i.ne! Senin azılı bir Türk düşmanı olduğunu çok iyi biliyorum.Senin gayen Türk milletinin kanıyla alınmış Anadolu topraklarında Türk nüfus oranının aşağıya çekilerek, ülkeyi Araplaştırmaktır.Bir de Ortaçağ hurafe din uydurmaları ile yanıt vererek; Arap olanın Arap olmayana, Arap olmayanın da Arap’a üstünlüğü yok diyorsun.Bu söz uyduruk bir hadistir.Araplar bedava bir hayat yaşamak, sadece şehvetlerinin peşinde dolaşmak için, Türklerin hakim olduğu coğrafyalarda bunu yayarak yiyip içip sıçmışlardır; şimdi Türkiye’de yaşayan üç milyon Suriyeli cürufatın bedava yaşadığı gibi.Arapların o kadar ırkçı aşağılık duyguları var ki, Emeviler ve Abbasiler döneminde kendilerine kavm-i necip yani üstün ırk diyerek Türkleri hakir görmüşler ve etrak-i biidrak yani akılsız Türkler demişler, bu nedenle de Arap kızlarının Türk erkekleri ile evlenmelerini yasaklamışlar ama kendileri kadını insan sınıfından görmedikleri için Türk kızları ile evlenmişlerdir.İşte Araplar bu kadar ırkçıdır.Ulan aşağılık o.çocuğu senin bir Rum dölü olduğunu biliyorum ve seni tanıyan herkes de bunu biliyor.İstiklal savaşında yiğit ve asil Türkler kendi bölgelerindeki Rum çetelerini gebertip, diğerlerini de kaçırttıkları için şimdi Anadolu’ya Türk olmayan unsurları yerleştirme arzusuyla Türk milletinden intikam almaya çalışıyorsun.Arap sevdalılığın nerede geliyor?Karın Arap’tı değil mi?Bu hissiyatla Suriye’nin zibil Arap cürufatının vatandaş olmasını talep ederek Türk milletinin Atatürk önderliğinde düşmanlardan temizlediği Anadolu’yu savaşsız kavgasız başka bir millete işgal ettirme aşkındasın.Şerefsiz hain herif bir de diyorsun ki, bunların içinde kalifiye insanlar var; biz almazsak, başkaları alır; Kanada’ya Avrupa’ya giderler.Ulan bizon kafalı geri zekalı yaratık, kuş beyninle sen Türk milletini mi kandırıyorsun!Öyle bir algı operasyonu yapıyorsun ki, duyanlar derki bu Suriyeli üç milyon cürufatın her biri dünyanın en iyi üniversitelerinden mezun olmuşlar; örneğin Sorbonne ve Harvard üniversitelerinden.Halbuki bu üç milyon işsiz güçsüz, mesleksiz, adi suçlara bulaşmış çapulcu takımı hepsi.Şimdi ise Türkiye’yi kirletmekle ve ekonomik kaynaklarını tüketmekle meşguller.Üstelik Ortadoğu bataklığının tüm dinci teröristleri Suriyeli cürufatın arasında yaşamaktadır ama senin gibi şerefsiz alçak bir puşt pezevenk IŞİD ve diğer dinci terör örgütlerini el altından korumak için bu vahşi yaban köpeklerinin Türk vatandaşlığına geçmesini yürekten istemektesin ki yarın öbür gün Türk milleti vatan hainlerine karşı harekete geçtiğinde bu soysuzları savaşçı olarak kullanasınız.Tüm telaşınız ve bu cürufatı vatandaş yapmaktaki aceleci tavrınız budur.Kanada’nın, İngiltere’nin ve diğer ülkelerin başındaki yöneticiler ne hain, ne şerefsiz, ne de geri zekalıdır; bu nedenle üç milyon Suriyeli Arap cürufatı bırak bir kenara, on kişiyi bile vatandaşlığa kabul etmezler’’ dedi.

 

 

 

 

Suriyeli üç milyon cürufatın vatandaşlığını isteyen kişi diğerini merhametsizlikle suçlayınca, o da ‘’Ulan g.tveren pezevenk en alçak merhametsiz, kendi vatandaşını düşünmeyip, yabancıları kayırandır.Üç milyon Suriyeli cürufatı vatandaşlığa almak vatan hainliğidir.Ulan şerefsiz bu topraklar senin babanın çiftliği mi, kimin malını kime peşkeş çekiyorsun, Anadolu’nun her milimetrekaresinde Türk’ün oluk oluk kanı akmıştır bin yıldan beri.Araplar yüzlerce cariyeleriyle şehvetlerinin peşinde koşarken, Türk milletinin her bireyi ta bin yıl önce ve sonrasında yaptıkları fütuhatlarla Anadolu’yu vatan yapmışlardır.Şimdi vatan topraklarının Araplara peşkeş çekilmesini mi istiyorsun Rum dölü Türk düşmanı alçak herif?Üç milyon Suriyeli cürufata yapılacak en büyük iyilik, kendi topraklarında güvenlikli bölgeler oluşturarak ülkelerine ivedilikle postalayarak, Türk milletini akılsız yöneticiler yüzünden başımıza geçen bu lanet halkasından bir an önce kurtulmaktır.Her nedense Anadolu’nun Türkler tarafından vatan yapılmasında dedelerinin ve soylarının zerre kadar katkısı olmayan Türk düşmanı unsurlar, Türklerin nüfus oranını düşürmek ve Türklüğü aziz vatan topraklarından kovmak için haince ve alçakça Türk olmayan unsurları, başta Araplar olmak üzere vatandaşlığa geçirmek arzusundalar ki bu vatana ihanet suçudur, ilerde çok ağır şekilde yargılanacaklardır.Yani savaşsız olarak vatanın Suriyeli Arap cürufatına teslim anlaşmasıdır bu vatandaşlık hikayesi’’ sözleri üzerine diğeri bir yumruk salladı ona.O da diğerinin ağzının ortasına bir kafa sallayarak kan revan içinde bıraktı, sonra her ikisi de oradan hızla uzaklaştılar.

 

 

 

Yukarıda, tanık olarak anlattığım bu olay, vatandaşın adını koyduğu gibi üç milyon Suriyeli sığınmacı cürufatın vatandaşlığa alınma arzusu çok su kaldıracağa benziyor.

 

 

 

Benim bildiğim tanıdığım Türk milleti böyle bir ihanete asla izin vermeyecektir.

 

 

 

Üç milyon şehvetperest cürufatın cadde ve sokaklarda kadınlara tacizine göz yummayacaktır.

 

 

 

Öyle bu cürufat vatandaşlık müjdesini aldıktan sonra azgınlaştığını, herkese posta koyduklarını İstanbul’daki gözlemlerimden yakından bilmekteyim.

 

 

 

Hatta üç gün önce Florya kıyılarını işgal ederek deniz keyfi sürüp, etrafı pislettiklerini, Suriye lehine sloganlar attıklarını basın yazdı.

 

 

 

Yine dün Konya Akşehir’de Türklerle, Suriyeli bir kısım cürufat arasında çıkan kavgada bir Türk genci ile bir sığınmacı bıçaklanarak öldürülmüştür.

 

 

 

Ki, bu kavga ölen Suriyeli sığınmacının şımarıkça bir köpeği tekmelemesinden çıkmıştır.

 

 

 

Neden şımardı bu cürufat?

 

 

 

Kendilerine vatandaşlık hakkının verileceğini müjdeleyen dayılarının desteğini arkalarında hissettikleri için.

 

 

 

Artık Suriyeli cürufatın şımarıklığı öyle bir safhaya geldi ki, bulundukları tüm şehirlerde vahşi yaban köpekleri gibi sağa sola saldırıp, kadınları taciz ediyorlar.

 

 

 

Ortadoğu’nun bu cürufatı, demokrasi denilen olgudan anlamayan lığ cahiller sürüsü oldukları için, bir cumhurbaşkanının dillendirdiği bir şeyi tıpkı kral emri gibi sandılar ve çılgınlığa başladılar.Çünkü bunlar toptan cahil.Cumhurbaşkanının taleplerinin demokrasilerde her zaman yerine getirilmeyeceğini asla bilmiyorlar.

 

 

 

 

Geldiğimiz nokta itibariyle şunu açıkça belirteyim ki, vatanın bütünlüğü tehlikededir, üç milyon Suriyeli cürufatın vatandaş yapılması istiklalimize vurulacak açık bir tehlikedir.Bu tehlikeyi artık siyaset önleyemeyecektir.Bu tehlikeye dur diyecek yegane varlık Türk milletinin ta kendisidir.Bu nedenle demokratik hukuksal tepkilerini kullanarak vatan topraklarının korunması için sokaklara dökülmelidir.

 

 

 

Suriyeli cürufatın vatandaşlığa yaklaştırılmaması ve bir an önce ülkelerine geri gönderilmesi için Türk milleti demokratik hukuksal haklarını kullanmaya hazırdır.

 

 

 

Yeter ki Türk aydını bu yaşamsal soruna büyük zaman ayırsın ve halka önderlik etsin.

 

 

 

Hiçbir vatan haini, Türk yurduna babasının çiftliği muamelesi yapamayacaktır.

 

 

 

 

İbrahim ÖZDOĞAN Twitter

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!