‘Üç çocuk önerisine katılmıyorum’

‘Üç çocuk önerisine katılmıyorum’
17 Ağustos 2013 10:56

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sıklıkla dile getirdiği üç çocuk önerisine katılmadığını belirtti.

 

 

İzmir’in Torbalı İlçesi’ndeki bir nikah törenine katılan ve evlenen çiftin nikah şahidi olan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sıklıkla dile getirdiği üç çocuk önerisine katılmadığını belirtti. Arınç, “Sayın Başbakanımız’ın üç çocuk önerisine katılmıyorum. Çok istemelerine rağmen çocuk sahibi olamayanlar var. Ben sadece hayırlısı olsun diyorum” dedi.

 

Torbalı Metropolis Otel’de dün düzenlenen nikah töreninde, AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül’ün danışmanı ve siyasetçi Ali Günaydın’ın oğlu Selman Günaydın ile Elif Tülücü, dünya evine girdi. Metropolis Otel’de düzenlenen törene Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti İzmir Milletvekilleri Aydın Şengül, Nesrin Ulema, Ali Aşlık, Hamza Dağ, AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Teşkilat Başkanı Atilla Kaya, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Mahmut Badem, Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, Torbalı Belediye Başkanı CHP’li İsmail Uygur, AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve çok sayıda davetli katıldı.
Günaydın ve Tülücü çiftinin nikahlarını Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur kıyarken, nikah şahitliklerini ise Bülent Arınç, Aydın Şengül, Ali Aşlık, Nesrin Ulema, Hamza Dağ, Ömer Cihat Akay, Atilla Kaya ve Mahmut Badem yaptı. Nikah sonrasında çiftin evlilik cüzdanını AK Parti’li Milletvekili Nesrin Ulema verdi. Genç çiftin nikah şahitliğini yapan Arınç, çifte mutluluklar dileyip, aile olmanın önemine değindi. Uzun uğraşlar sonrasında bile hiç çocuk yapamayan ailelerin bulunduğuna dikkat çeken Başbakan Yardımcısı Arınç, “Ben Başbakanımız’ın üç çocuk tavsiyelerine katılmıyorum. Çok istemelerine rağmen çocuk sahibi olamayan çiftler var. Ben sadece hayırlısı olsun diyorum” diye konuştu. Törenin ardından Arınç, bazı ziyaretlerde bulunmak üzere Manisa’ya gitti.

 

 

11 22 33 44