Tüylerinizle Episoft ile vedalaşın

Tüylerinizle Episoft ile vedalaşın
9 Mayıs 2017 14:30

İstenmeyen tüyler tarihe karışıyor! Hem de doğadan gelen mucizevi bitkilerle! Kadın erkek herkesin mustarip olduğu ve kurtulmak için her türlü yöntemin denendiği tüyler Episoft ile tarihe karışıyor.

 

 

 
Şimdiye dek denediğiniz yöntemler başarısız oldu diye istenmeyen tüylerin kaderiniz olduğunu düşünmeyin. Binlerce lira harcayarak maruz kaldığınız onca kimyasalı ve zararlı yöntemi unutun! Sizleri her şeyin ilacını sunan doğadan ilham alarak tasarlanan Episoft ile tanıştırıyoruz! Doğal içeriği ve tüyleri tamamen yok etme garantisiyle vücudunuza zarar vermeden, bir servet harcamaya gerek duymadan tüylerinizi yok ediyoruz!

 
Evinizin rahatlığında istenmeyen tüylerinizden kurtulmanın rahatlığını ve ekonomikliğini sizlere sunan episoft sayesinde kısa sürede etkili sonuçlar alacak ve en doğal şekilde tüylerinizden kurtulacaksınız.

 
Episoft’u Tanıyalım

 
Episoft tüylerin köklerine nüfuz eden ve tüy köklerini zayıflatan bir serumdur. Tamamen bitkilerden ve bitkisel yağlardan elde edilen ve bu nedenle de herkes tarafından vücudun her bölgesinde rahatlıkla kullanılabilen bu yeni nesil ürün kadınlar kadar erkekleri de memnun etmeyi hedefliyor. Çünkü özellikle sırt, kol, el, göbek ve bacak bölgesindeki aşırı tüylerinden rahatsız olan erkekler de tüylerini zayıflatmak için yeni yöntemler arıyorlar.

 
Son derece pahalı olan ve vücudunuza zarar veren yöntemleri bir kenara bırakın! Size doğanın mucizesini bir şişeye sığdırarak sunuyoruz. Episoft serum etkisi kanıtlanmış ve kullanıcıları tarafından tam puanla değerlendirilmiş, deneyenlerin %100’ünün memnun kaldığı mükemmel bir üründür.

 
Episoft İçeriği

 
Episoft tamamen bitkisel içerikli bir üründür. İçinde;
 Jojoba yağı
 Adaçayı
 Tatlı badem yağı
 Ökseotu
 Batı mazısı
 Şerbetçiotu
 Papaya bulunmaktadır.

 
İçinde hiçbir kimyasal içerik ve bileşen bulunmayan içerik bulunmayan Episoft doğada istenmeyen tüylere çare olacak tüm bileşenleri tek bir şişede topluyor!

 
Episoft’u Kimler Kullanabilir?

 
Yukarıda da bahsettiğimiz gibi episoft tüy dökücü krem hem kadınlar hem de erkekler tarafından kullanılabilir. 16 yaşını geçmiş herkes tarafından kullanılabilen Episoftkadın ve erkek tüylerinin yapısına uygun olarak özel şekilde tasarlanmıştır.

 
Episoft Kullanımı

 
 Episoft’u kullanmadan önce hedef bölgedeki tüy ve kıllar kökünden alınır.
 Hedef bölgedeki kıl ve tüyler kökünden alındıktan sonra serumun yarısını masaj yaparak sürülür.
 Serumun kalan yarısı 5 gün sonra aynı bölgeye aynı masaj tekniği ile uygulanır.
 İki uygulama toplam 1 seans anlamına gelir ve düzenli yapılan birkaç seans sonunda tüyler tamamen yok olur.

 
İlk kullandığınız seanstan itibaren etkisini göreceğiniz Episoft tüyleri zayıflatır ve seyrekleştirir. Her seansta biraz daha azalan, her seansta biraz daha zayıflayan tüyler kıl köklerinin tamamen yok olmasıyla sonsuza dek vücudunuzu terk edecektir.

 
Episoft Hangi Bölgelerde Kullanılabilir?

 
Tamamen doğal içerikli olan Episoft koltuk altı, bikini bölgesi, yüz, göbek, kol, bacak gibi vücutta tüylerin olduğu her yerde güvenle kullanılabilir.