Tüy Dökücü Krem ve Spreyler Nasıl Kullanılır?

Tüy Dökücü Krem ve Spreyler Nasıl Kullanılır?
19 Mayıs 2020 08:24

Günümüzde istenmeyen tüyler hem kadınların hem de erkeklerin baş belasıdır ve herkes kurtulmak için bir yol arar. Bu problemle baş edilebilmesi için tüy dökücü krem ve spreyler geliştirilmiştir. Hem krem hem de sprey tüy azaltıcı özellikleri ile acılı yöntemlere oranla acısız olmasıyla tercih ediliyor ve çözüm olabiliyor. Ancak tüy dökücü özelliği olan bu ürünler öyle gelişi güzel kullanılmıyor. Tüy dökücü ürünler geliştiren Bioder, krem ve spreylerin nasıl kullanılacağını ve nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı. Tüm detaylar haberin devamında. İşte bütün detaylar…

 

Tüy Dökücü Krem Nedir?

 

İstenmeyen tüyler problemi için geliştirilen çözümlerden bir tanesi de tüy dökücü kremlerdir. Hem acısız hem de pratik bir yol olması ile çok fazla tercih ediliyor ve Bioder tarafından geliştirilen kremlerde vücuda zararlı olan hiçbir madde bulunmamaktadır. İçerisinde barındırdığı maddeler ile tüyleriniz ve kıllarınız kolaylıkla dökülecektir. Bir nevi epilasyon uygulaması da olan bu kremler ile protein yapısı bozulur ve dökülür. Genelde küçük bölgelere uygulanmakta ve kısa süre içinde de istenmeyen tüylerinizden arındırmaktadır.

 

Tüy Dökücü Krem Nasıl Kullanılır?

 

Tüy dökücü krem kullanımı öncesinde öncelikle küçük bir bölgenizde deneme yapmalısınız. Bunun sebebi de herhangi bir alerjik reaksiyona sebep olup olmadığını test etmektir. Kızarıklık veya herhangi bir kaşıntı meydana gelecek olursa kullanmamalısınız. Ancak herhangi bir reaksiyon ortaya çıkmazsa da rahatlıkla kullanmaya devam edebilirsiniz. Eğer uygulama sonrasında hala tam olarak temizlenmediğini düşünüyorsanız da işlemi birkaç gün sonraya ertelemeli ve tekrar denemelisiniz. Kısa olan tüyleriniz de bu süreçte uzamış olacak ve o tüyleri de alabileceksiniz. Ayrıca cildiniz de dinlendiği için tahriş olmayacaktır. Uygulama sonrasında da kremin uygulandığı bölgeleri soğuk su yardımıyla yıkamalısınız ve nemlendirici krem yardımıyla da nemlendirmelisiniz.

Tüy Dökücü Sprey

Tüylerin cilt yüzeyinden zayıflayarak dökülmesini sağlayan tüy dökücü spreyler, silme veya yıkama yolu ile cildinizin daha pürüzsüz bir görünüme sahip olmasını sağlayacaktır. Bu süreçte sprey öncelikle kökleri zayıflatacaktır ardından kökler küçük bir dokunuşla bile kolaylıkla alınacaktır. Genel olarak piyasadaki ürünler her cilt tipine uygundur. Bioder, hassas ciltlerden kalın ciltlere kadar her biri için ürün geliştirmiştir ve sağlık açısından da herhangi bir problem teşkil etmemektedir.

Tüy Dökücü Sprey Kullanımı

Uygulama yapılacak bölgeye sprey sıkılır ve ardından da ıspatula yardımıyla uygulanacak bölgelere yaymalısınız. Ardından hafif dokunuşlar ile cildi tahriş etmeden kazır gibi hareketler yapılmalıdır. Ardından da on dakika kadar beklemelisiniz ve su ile yıkayabilirsiniz. Su ile yıkayıp ovduğunuzda tüm tüyler elinize gelecektir. Böylece uygulama tamamlanmış olur ancak tüyler alınmış olmasına rağmen uygulama tam anlamıyla bitmiş sayılmaz. Nemlendirici kremler kullanmalısınız ve bölgeyi daha da yumuşatmalısınız. Ayrıca uygulama yapılmış olan cildiniz böylece hafifler ve daha parlak, canlı bir hal alır.

Tüy dökücü kremler ve tüy dökücü spreyler istiyorsanız eğer ve ürünler hakkında detaylı bilgiler almak istiyorsanız, cildinize asla zarar vermeyerek istenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlayan tüy dökücü ürünlerin tamamı Bioder web sitesindedir. Burayı ziyaret ederek istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz.