Tutuklu gazeteci Murat Ağırel’e 112 lira elektrik faturası geldi!

Tutuklu gazeteci Murat Ağırel’e 112 lira elektrik faturası geldi!
16 Ağustos 2020 10:00

Tek kişilik hücreye gelen faturayı sosyal medyadan paylaştı. Silivri Cezavi’nde tutuklu bulunan gazeteci Murat Ağırel, tek kişilik hücreye 112 TL fatura gelmesine tepki gösterdi. Ağırel, “Sayın Berat Albayrak’ı ben de destekliyorum. Normalde hayat çok ucuz” dedi.

 

 

Libya’da şehit olan Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) personellerinin isimlerinin ifşa edilmesine yönelik yürütülen soruşturmada tutuklanan Yeniçağ Gazetesi yazarı Murat Ağırel, 5 aydır Silivri Cezaevi’nde. Tek kişilik bir hücrede kalıyor

16szt12a-ist-izm-ant-trb-ank

Ağırel’e, tek kişilik hücresinde 112 TL elektrik faturası geldi. Sosyal medya hesabı Twitter’dan temmuz ayına ilişkin 112 TL’lik elektrik faturasını paylaşan Ağırel, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a eleştirilerde bulunarak, “Sayın Berat Albayrak’ı ben de destekliyorum. Normalde hayat çok ucuz” dedi.

Ağırel, şunları söyledi: “Mesela ben tek kişilik bir tecrit koğuşunda; bir kettle ve bir tv sahibi olmama rağmen 112 TL elektrik faturası geldi. Dış güçlerin işi! Yoksa bu kadar yüksek elektrik faturası nasıl gelsin?”

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, geçen günlerde CNN Türk’e Ahmet Hakan’ın ‘Tarafsız Bölge’ programına katılmıştı. Berat Albayrak, programda “Dolarla mı maaş alıyorsunuz? Dolar borcunuz var mı? Dolarla bir işiniz var mı?” demişti.