TurkNet Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma

TurkNet Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma
23 Eylül 2019 14:35

Ülkemizde 55 milyondan fazla kişi aktif olarak internet kullanıyor. Sağlıktan eğlenceye, ekonomiden eğitime kadar birçok alanda işlemler internet üzerinden yürütülüyor. Ülkemizdeki yoğun kullanıcı sayısı, internet sağlayıcı firmaların da dikkatini çekiyor. 2019 yılı itibariyle 10 şirket internet hizmeti sunuyor. 1995 yılından bu yana internet servis sağlayıcısı olan TurkNet, 200 bini aşan kullanıcı sayısı ile en fazla talep gören firmalar arasında yer alıyor. Müşterileri TurkNet müşteri hizmetleri direk bağlanma hizmetinden yararlanarak, internet ile ilgili sorunlarını hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor.

 

TurkNet Müşterisi Olmanın Avantajları

 

Cem Çelebiler ’in kurucusu olduğu TurkNet;  kuruluşundan sonra büyük ivme yakalamış ve 4 sene sonra Sabancı Holding tarafından satın alınmıştır. Türkiye’nin forum ve portal bakımından ilk sitelerinde imzası bulunan servis sağlayıcısı, Turk Telekom altyapısını kullanmakla birlikte oldukça avantajlı kampanyalar düzenliyor. Kotasız, adil kullanım sınırı olmayan ve sabit ücretli bireysel paketlerin yanısıra kobilere özel indirimli internet paketleri ilgi çekiyor. Bunun yanında 30 gün içinde koşulsuz iade hakkı vermesi müşteriler tarafından beğeni ile karşılanıyor. Henüz TurkNet müşterisi olmayanlar, TurkNet müşteri hizmetleri direk bağlanma yöntemini kullanarak istedikleri bilgileri alabiliyor.

 

Müşteri Hizmetlerine Beklemeden Bağlanmanın Sırrı

 

TurkNet müşterisi olmak isteyen kişiler, TurkNet bayisine giderek ya da müşteri hizmetlerini arayarak akıllarındaki soruları sorabilmektedir. Ancak çoğu kurumsal firmanın müşteri hizmetlerindeki beklemeler, müşteri hizmetlerini aramaktan vazgeçirmektedir. Bunun yanında TurkNet kullanıcısı olanlar da yeni tarifeler veya hizmette yaşanan aksaklıklar için müşteri hizmetlerini aramaktadır. Beklemek istemeyen kullanıcılar TurkNet müşteri hizmetleri direk bağlanma taktiklerini araştırarak kısa yoldan çözüme ulaşmak istemektedir. Müşteri hizmetleri alanından yapılan güncellemeler sonunda, müşteri temsilcilerine doğrudan ulaşmak için yapılan işlemler de değişmektedir. Hızlı bir şekilde temsilciye ulaşmak için 2019 yılı sıralamasına bakmak gereklidir.

 

TurkNet Müşterisi Olmayanlar İçin Direk Bağlanma

 

TurkNet müşteri hizmetlerine ulaşmak için öncelikle 0850 288 80 80 numaralı kurumsal numarayı aramak gerekiyor. Telesekreter “TurkNet, hızlı işlem hattına hoş geldiniz” ifadesi ile müşterileri karşılıyor. Müşteri temsilcisine ulaşmak için TurkNet müşterisi olmak ve olmamak fark ediyor. TurkNet müşterisi olmayanların TurkNet müşteri hizmetleri direk bağlanma hakkından yararlanmaları için “1” tuşlamaları yeterli oluyor. Tuşlama ile birlikte gerekli uyarılar yapılıyor ve müşteri hizmetlerine bağlanılıyor.

 

TurkNet Müşterisi Olanlar İçin Direk Bağlanma

 

TurkNet müşterisi olanlar yeni tarifeler, faturalar, hizmette yaşanan aksaklıklar ya da diğer sorunlar için müşteri hizmetleriyle görüşmek istediklerinde aynı servis numarasını arıyor. 0850 288 80 80 numaralı telefon sekreter tarafından açıldıktan sonra, TurkNet müşterilerinin “2” tuşuna basma gerekiyor. Tuşlama sonunda sistem tarafından abone numarası, hizmet alınan telefon numarası ya da Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası soruluyor. İstenen bilgilerden herhangi birinin verilmesi sonunda TurkNet müşteri hizmetleri direk bağlanma gerçekleşiyor.

 

TurkNet Müşteri Hizmetleri Hızlı Çözümler Üretiyor

 

TurkNet müşteri hizmetleri, diğer servis sağlayıcılarına göre hızlı olması ile biliniyor. Bekleme süresinin az olması ve müşterinin sorunlarının hızlı bir şekilde giderilmesi firmaya olan güveni arttırıyor. 2017 yılında kendi alanında “Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka” ödülüne layık görülmesi müşterilerinin memnuniyetini tescilliyor. TurkNet müşteri hizmetleri direk bağlanma imkânının olması ve yapılan görüşmeler sonunda büyük oranda sorunların giderilmesi, firmanın müşterilerine değer verdiğini gösteriyor. Her yıl yeni müşteriler kazanan ve mevcut müşterilerini muhafaza eden firma, internet uzmanları tarafından en iyi internet servis sağlayıcılarından biri olarak nitelendiriliyor.

Kaynak: https://bilgitoplulugu.org/