TürkMedya logosunu güncelledi

TürkMedya logosunu güncelledi
12 Haziran 2018 14:32

Her platformda yayın yapan, yerli ve milli yayın yapmanın yanı sıra Türkiye’nin en eski ve köklü medya kuruluşlarından olan TurkMedya Yayın Grubu, logosunu güncelledi.

 

 

TürkMedya Grubu, bünyesinde Milli İradenin Sesi sloganıyla Star, Halkın Cesur Sesi Güneş ve Türkiye’nin en eski gazetesi Akşam Gazetelerinin yanı sıra, 24 TV ve 360 kanallarını bulunduran, Platin ve Alem dergileri ile Lig Radyo ve Alem FM gibi Türkiye’nin alanında yıldız yayınlarını bünyesinde barındıran TürkMedya logosunu yeniledi.

turkmedya

Medya denilince ilk akla gelen isimlerin başında gelen TürkMedya, gelişen teknolojiye ayak uyduran, yenilikçi, çok yönlü yayıncılık anlayışı ve milli iradenin sesi olan en büyük medya kuruluşları arasında en üst sıralardaki yerini koruyor.

Türk basının önemli köşe taşları olarak kabul gören ve haberleriyle gündem oluşturan büyük ses getiren Milli İradenin Sesi Star, Halkın Cesur Sesi Güneş ve Türkiye’nin en eski gazetesi Akşam ile birlikte 24 saat haber, tartışma, kültür sanat programlarının yer aldığı 24 TV haber, eğlence ve sosyal yaşama ilişkin tüm içeriklerin yer aldığı 360 ve geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın daha bilinçli bilgili ve doğru şekilde alışkanlıklar edinmesini ilke edinerek yayın yapan TV4 kanalları, okuyucusunun büyük beğenisini alan, uzun yıllardır yayın yapan ve dalında zirvede olan Türkiye’nin bir numaralı cemiyet dergisi Alem, iş ve ekonomi dünyasına yönelik yayın yapan Platin dergileri, yine Türkiye’nin ilk özel radyolarından Alem FM ile spor denilince akla ilk gelen Lig Radyo gibi markaları bünyesinde barındıran TürkMedya kampüsü İstanbul İkitelli Basın Ekspress yolu üzerinde faaliyetlerine 7/24 devam etmektedir.

turkmedya

İşte TürkMedya bünyesindeki markalar

Milli İradenin Sesi sloganıyla yola çıkan ve 1999 yılında kurulan Star Gazetesi, 2015 yılında mizanpaj ve logosunu güncelleyerek her zaman milletin yanında yer alan manşet, özel haber, köşe yazısı ve röportajlarla interaktif olarak hem basılı hem dijital platformlarda gündem belirlemeye devam ediyor.

Cumhuriyetten önce Osmanlı döneminde 1918 yılında kurulan ve Türkiye’nin en eski gazetelerinden Akşam Gazetesi, uzman kadrosu ve köklü tarihi ile Türk basınının kilometre taşları arasında yerini almış, yayın hayatına başladığı ilk günden bu tarihe milletten yana haberleri, hızlı ve güvenilir haberciliği gerek basılı gerekse dijital ortama aktaran bir gazete olarak okuyucusunun karşısına çıkmaktadır.

TURKMEDYA

Halkın Cesur Sesi olan ve milletten yana tavrını net bir şekilde haberleriyle, manşetleriyle, üslubu ile ortaya koyan Güneş Gazetesi, 1997 yılında yayın hayatına başladı. Etkin ve farklı gazetecilik üslubuyla kulvarının en iddialı gazeteleri arasında yer alan Güneş, 400 bine ulaşan okuyucu sayısı, yeni ve farklı içerikleri ile okuyucusunun ilgisini çekmeye devam ediyor. Gündemin nabzını yakından takip eden Güneş gerek basılı gerekse dijital ortamlarda ve sosyal medyada da takipçilerinin ilgisini çekmeyi başarıyor.

türkmedya

“Doğrusunu öğrenin” sloganı ile yayın hayatına başlayan ve bugüne kadar sloganını değiştirmeyen, doğru haberin adresi olmayı sürdüren hızlı milletten taraf yayınları, canlı bağlantıları, röportaj ve 24 saat canlı olmasının yanı sıra son dakika ve sıcak gelişmelerin anında ekranlara taşıyan 24 TV, Avrupa’nın en büyük stüdyosuna sahip olmanın yanı sıra geçtiğimiz ay düzenlediği lansman toplantısı ile logosunu güncellemiş, KJ (Altyazı) bölümündeki haberleri görüntülü vererek sektörde bir ilke imza atmıştır.

türkmedya

Hayatın Tamamı 360’ta! sloganıyla yayın yapan, TürkMedya grup çatısı altında hizmet veren ve eğlence kanalı olmayı ilke edinen 360 televizyonu, yayınladığı farklı programlar, dizi ve filmleriyle izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın ilk eğitimine önem veren ve bu çizgide çocukların zihinsel gelişimi ve bilgilenmesi için çocuklara yönelik yayınlar yapan TV4, Türkiye’nin en yeni televizyonu ile yayın hayatına başladı. Çocuk kategorisi dışında aile ve kadın temalarını da işleyen TV4, başarılı çizgisini her geçen gün biraz daha yukarı taşıyor.

Kurulduğu 1993 yılından bu yana Türkiye’nin bir numaralı yaşam ve cemiyet dergisi olarak her hafta çarşamba günleri okuyucusuyla buluşan Alem Dergisi, özel röportajlar, kültür sanat, moda, seyahat, görkemli açılışlar kısaca cemiyet hayatının tanınmış isimleriyle ilgili en çarpıcı bilgileri her hafta okuyucusuyla buluşturmayı sürdürüyor.

1998 yılında yayın hayatına başlayan, iş dünyası dergilerinden Platin, ekonomik gelişmelerin yakından takip edildiği, sektörü yakından izleyenlerin olmazsa olmazı haline gelmiş ve aylık olarak çıkan Platin Dergisi ‘Türkiye’nin en dinamik ekonomi dergisi’ sloganıyla küresel ekonomiye ilişkin tüm ayrıntıları, farklı analizleri ile uzman isimlerle yaptığı röportajları okuyucusuna aktarıyor.

Öte yandan TürkMedya bünyesi altında 1994’te kurulan ve Türkiye’nin ilk özel radyosu Alem FM ile birlikte spor denilince akla ilk gelen Lig Radyo da bulunuyor.