Türkiye’nin her metrekaresi PKK’nın işgali altında

Türkiye’nin her metrekaresi PKK’nın işgali altında
6 Mayıs 2015 11:33

AKP’nin on iki yıllık iktidarları döneminde çözüm süreci adı altında dayattıkları ihanet süreci sonucunda, Türkiye’nin sadece güneydoğu ve doğusu değil, tamamı elikanlı PKK terör örgütünün işgali altındadır.

 

İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

 

7 Haziran seçimlerine bırakın eşit olmayan bir şekilde girmeyi, mutlak anlamda PKK’nın terör ve silahlarının gölgesindeki psikolojik savaş altında girilmektedir.

 

PKK isteklerinin yaşama geçirilmesinin planlayıcısı ve Kürtçülüğün hortlatıcısı AKP dışında diğer partiler güneydoğuya girip seçim çalışması yapamamaktadırlar.

 

Çünkü PKK yaşam hakkı tanımamakta ve derhal infaz etmektedir.

 

Hatta PKK infazları korkusu yüzünden Meclis dışındaki partilerin çoğu güneydoğudaki illerde aday bulamamışlardır.

 

Aday gösterilen isimler aldıkları ölüm tehditleri yüzünden çok kısa süre sonra vazgeçmişlerdir ki, Liberal Demokrat Parti’de bunun birebir tanığıyım.

 

Ama PKK’nın siyasal uzantısı, özdeşi, amiyane tabirle, tıpkısının aynısı HDP Türkiye’nin her tarafında, her bir metrekaresinde fütursuzca, devlete millete hiç çekinmeden meydan okurcasına seçim çalışmaları yapmakta, batıdaki şehirlerin meydanlarında PKK ve Kürdistan sevdalılarını toplayarak vatanı bölme hedefine adım adım ilerlemektedir.

 

Selahattin Demirtaş denilen PKK’nın siyasal uzantısının başı Türkiyelilik ve halkların demokrasisinden bahsetmektedir batıdaki mitinglerinde.
Ulan sen eğer bu konuda iyi niyetliysen güneydoğudaki illerde Kürtçülüğün baş kışkıştıcısı AKP dışında neden diğer partiler yok ve neden bunun önünü açmıyorsunuz.

 

Batıda meydanlarda Kürtçü ırkçı topluluklar devlete meydan okuyarak Kürt halayları kurarken, zılgıt çekerken Diyarbakır’da, Şırnak”ta, Batman’da, Hakkari’de vs. Türklerin bu tür etkinliklerine PKK’nın azgın alçak teröristleri müsade ettiler mi?

 

Ulan Selo oğlan, eğer Kürtçü bölücü değilsen ki, asla inanmıyorum; bu konuda iyi niyetini ortaya koy da bir görelim.

 

Örneğin, Erzurum bar ekibini, Ege’nin zeybek ekibini, Karadeniz’in horon ekibini vs. ile birlikte diğer Türk sanatçıları Diyarbakır’a davet edin de Diyarbakırlı Kürt kardeşlerimize şehir meydanında güzel bir gün yaşatsınlar; hem de senin ağzından düşürmediğin bölücülüğün en büyük sloganı olan halkların kardeşliğine katkı sağlamış olursun.

 

Ama Selo oğlan sen bunu yapamazsın çünkü emir aldığın PKK ile birlikte niyetiniz bozuk, BOP Eşbaşkanı RTE’nin himayesiyle illa Türkiye’yi federasyonlara böleceksiniz.

 

Yine RTE desteği ve PKK’nın yarattığı terör korkusu psikolojisi ile batı illerinde HDP istediği gibi at oynatmaktadır.

 

Türkiye seçime PKK’nın silahları gölgesi altında gidiyor ve onun özdeşi, ayrılmaz parçası olan HDP, Türkiye’nin her bir metrekaresini işgal etmiş olarak seçim çalışmaları yaparken bölücü Kürtçülerin koruyucusu AKP dışında hiçbir parti güneydoğuda seçim çalışması yapamamaktadır.

 

Bunun adına da demokratik seçim denmektedir.

 

HDP barajı aştığı taktirde PKK denilen terör örgütü Türkiye’nin başına eskisinden daha büyük bela olacaktır.

 

Kendisi Kürt olmadığı halde HDP’ye oy vermeyi düşünen tatlısu demokratı olan bir kısım Türkler büyük bir yanılgı içindedirler.

 

HDP demek PKK demektir.

 

HDP’nin Türkiye’nin her bir metrekaresinde yaptıkları siyasal etkinliğe rağmen Türklerin güneydoğuda korku yüzünden seçim çalışmaları yapamamaları, hatta aday bulmakta bile başarılı olamamaları tek bir gerçeği gösteriyor:Türkiye’nin tamamı, öyle ki her santimetrekaresi PKK tarafından işgal edilmiştir.

 

Meclis içindeki dördüz kardeşler dediğimiz AKP, CHP, MHP, HDP bu işgali iyice pekiştirmişlerdir.

 

Tekrar denenmelerinin bir yararı yoktur.

 

Zaten PKK silahlarının ürkütücü korkusu altında yapılacak seçim bir seçim değil, ancak zorbalık olarak tarif edilebilir.

 

Liberal Demokrat Parti olarak bu gerçeği Türk milleti ile paylaşmak istedik.

 

 

İbrahim ÖZDOĞAN Twitter

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!