Türkiye’nin en Kapsamlı WordPress Haber Botu

Türkiye’nin en Kapsamlı WordPress Haber Botu
27 Nisan 2020 19:03

Türkiye’de haber sitesi kurmak isteyen on binlerce kişi daha bu maceraya atılamadan vazgeçmektedir. Bunun yanı sıra başlangıç noktasından sonra kurulan bir web sitesi ve sürekli içerik arayışı, daha sonra ajans aboneliği vb. konular bu noktada da birçok site sahibini bu işten vaz geçirmektedir.

 

İnternette Haber Sitesi kurmak isteyenlerin ayrıca iyi bir haber sitesine sahip olması da beklenir. Dünyada bu konuda en iyi içerik yönetim sistemi olan WordPress hali hazırda ücretsiz / ücretli bir çok tema ve eklenti ile destek vermekte olduğundan bu konuda da rahatlıkla site kurulabilmektedir. Siteyi kurduk diyelim ve artık birinci aşamada sitemize içerik girmemiz bekleniyor. Ancak bu noktada da içerik üretmek ve içerik bulmak noktasında süreklilik ve kararlılık ön plana çıkıyor.

Bu konuda da kararlılık gösterip kendine hedefler koyan site sahipleri artık içeriğin temini ve düzenlenmesi, sürekliliği gibi konularla baş başa kalır. Günlük olarak on binlerce haber girişinin yapıldığı bir ülkede yaşadığımızı düşünürsek bunları otomatik olarak yapmak veya editör yardımıyla veya her iki noktada hem otomatik hem de editör yardımıyla işlerin yürümesi beklenir.

Bundan sonrasında site sahiplerinin ihtiyaçlarına en modern şekilde çözümler üreten WBots, Haber Botu anlamında da en kapsamlı çalışmaları yapmaktadır. İnternet dünyasında birçok haber içeriği botu bulunmasına rağmen WBots onlarca fonksiyon ve modül ile haber botlarını desteklemektedir.

Özellikle birinci aşamada çeşitli haber sitelerden kaynak göstererek içerik yayınlama izni veren veya çeşitli yollarla bu izinleri aldığınız siteleri otomatik takip altına alarak WBots ile hızlıca haberleri resim / metin özgünleştirme vb. modül / fonksiyon ile otomatik olarak düzenleyerek ister direkt yayınlayabilirsiniz, isterseniz de wordpress sitenizde taslak olarak kaydettirebilirsiniz.

Sonrasında Demirören Haber Ajansı ve İhlas Haber Ajansı modülleriyle Bu ajanslardan Ajans aboneliğini aldığınızda bu konuda da WBots Haber Ajansı Botu sayesinde otomatik haber gönderimi sağlamaktadır. Tabii ki WBots sadece otomatik haber gönderimi yapmamakta bu konuda ilgili ajanslar için Türkiye’deki en geniş kapsamlı botları kullanıma sunmaktadır.

Şuana kadar geliştirilen İHA Haber Botu eklentilerinde özellikle WordPress noktasında haberleri direkt olarak olduğu gibi aktaran eklentiler bulunmaktadır, ancak bu konuda daha fazlasını isteyenler için WordPress Haber Botu modülleriyle Wbots uçtan uca en gelişmiş çözümleri üretmektedir.

Demirören Haber Ajansı içinde Türkiye’de en kapsamlı DHA Haber Botu modülü de WBots’ta bulunmaktadır. WBots öne çıkartılmış görseli bulunmayan videolu haberler için bile otomatik öne çıkartılmış görsel belirleyebilmektedir. Yani sizin editörünüzün yapması gereken işlerin %70+’sı WBots tarafından tam otomatik şekilde yapılmaktadır.

WBots ,yazımızdan da anlayacağınız üzere haber sitesi açan site sahiplerine haber botu aşama aşama bu konuda yardımcı olmaktadır. Bir çok haber sitesi sahibine bu yönde yardımcı olan WBots sizlere de yardımcı olmak için bekliyor.