Türkiye’nin eğlence kanalı TV8

Türkiye’nin eğlence kanalı TV8
4 Mayıs 2017 12:59

Yarışma, talk show, magazin ve daha birçok program içeriği ile Türkiye’nin eğlence kanalı olan TV8 birçok farklı program ile her gün evlerinize konuk oluyor.

 

 

 
TV8 Ekranında Yer Alan Programlar

 
Özellikle Survivor yarışma programı ile gündemde yer alan kanal aynı zamanda ünlü isimlerin jüriliğini üstlendiği “ O Ses Türkiye “, “ Yetenek Sizsiniz “ ve “ İşte Benim Stilim “ programları ile de gündem de yer alıyor.

 
Bu yarışma programlarının yanı sıra sevilen yemek programı “ Arda’nın Mutfağı “ ve ev yenileme programı olan “ Güle Güle Oturun “ da TV8 ekranlarını dolduran programlar arasında yer alıyor.

 
Hafta içi her gün evlerinize konuk olarak tüm magazini masaya yatıran “ Aramızda Kalmasın “ programı sabah kuşağında liderliğini koruyor. Survivor yarışma programı süresince yayınlanan Survivor Panaroma ve Survivor Hafta sonu yayınları da izleyicilerin beğeni ile takip edip katılımda bulundukları yayınlar arasında bulunuyor.

 
Çocuklar için çizgili film yayınının yanı sıra 1 Alp 3 Çocuk programı da çocuk izleyiciler için oldukça keyifli olan seçimlerdir.
Oynat Bakalım ve Magazin 8 programları ise TV8 ekranının daimi olan programları arasında bulunuyor.

 
Dizi, haber ve tartışma programlarının yer almadığı kanal da ramazan aylarında dini sohbetlere yer açılıyor. Bunun yanı sıra belli günlerde yeni birçok filme yer açan kanal sinemaseverleri de ekran karşısına toplamı başarıyor. Spor müsabakalarının dönem dönem yayına alınmasının yanı sıra spor tartışma programlarına da yer veriliyor.

 
Hafta içi her gün yayınlanan Günaydın Doktor programı ise sağlığınıza dair her şeyin ele alındığı bilgi içerikli bir yayındır.

 
TV8 Canlı Yayınını İzleme

 
Günümüz teknoloji dünyası içinde televizyon kanallarını sadece TV8 ‘den değil aynı zamanda bilgisayar, tablet ya da telefonlarınızdan da izleyebilirsiniz. Özellikle internet bağlantınızın bulunması halinde trafikte, seyahat ederken, iş yerinde ve daha birçok mekân ve yer de dilediğiniz an canlı yayın bağlantısı kurarak program, dizi ya da takip ettiğiniz her hangi bir yarışmayı izleme imkânınız bulunuyor. Fakat bu bağlantı içinde de her hangi bir kötü yazılım ile karşılaşmamanız ve cihazınızın zarar görmemesi için güvenilir siteler ile bağlantı kurulması gerekir.

 
Canlıtv sizlere Kesinsitiz TV8 canlı izle bölümüne bağlanarak düzenli olarak seyrettiğiniz programları her an her yerde kesintisizi izlemenizi sağlıyor. Bilgisayar, tablet ya da cep telefonunuz ile bağlanarak güvenle programı izleyebilirsiniz. Sitede televizyon dizi ve programları ile ilgili olarak tüm haberleri görebilir aynı zamanda reytingleri de buradan takip edebilirsiniz. TV8 ekranında yer alan tüm programları izlerken aynı zamanda programlar ile ilgili olarak yorumda yapmanız mümkün. Ayrıca haftalık TV8 canlı yayın akışı ile takip ettiğiniz program gün ve saatini öğrenebilirsiniz.

 
Kaynak: http://www.canlitv.site