Türkiye’de Gelişmiş Su Sistemleri

Türkiye’de Gelişmiş Su Sistemleri
11 Eylül 2020 15:20

Su tekniği son zamanlarda oldukça popüler hale geldi. Üretim kalitesini büyük oranda etkileyen su tekniği etkisini ancak doğru işletmelerden hizmet alınca göstermektedir. 1994 yılında su tekniği konusunda faaliyetlere başlayan Burkut Su Tekniği Cihazları, bu alanın en başarılı işletmesi olduğunu bir kere daha göstermiştir.

 

Evlerimizde dahi artık su arıtma cihazları kullanıyoruz değil mi? Dünya ticaretine yön veren işletmelerin de kullanmış oldukları suları arıtma, temizleme, filtreme ihtiyacı duyduklarını söyleyebiliriz. Büyük ekipmanlar kullanılan filtreleme işleminde satış ve destek ancak alanında profesyonel kişilerce yürütülmesi gerekmektedir.

 

Başta gıda ve meşrubat alanı olmak üzere demir çelik, tütün, kimya, tekstil, otomotiv, plastik ve enerji sektörleri Burkut Su Tekniği üzerinden hizmet almaktadır. Su artma ve dezenfeksiyon işlemlerinin yanı sıra satılan cihazların montaj ve kurulum işlemlerini bizzat yürütmektedir. Burkut şirketinin işletmelere vermiş olduğu hizmetlerden bazıları;

 

Burkut Su Tekniği Sistemleri

 

  • Burkut Su Tekniği başta sanayi olmak üzere içecek ve enerji sektörü için Preses Suyu hazırlayan sistemlere sahiptir. Her sektöre göre farklı debi ve kalitelerde proses su üreten bu cihazlar, üretim kaliteleri üzerinde büyük bir etkiye sahiptir.
  • Burkut tarafından sunulan hizmetlerden birisi de soğutma suyu hazırlana sistemlerdir. Silikat, iletkenlik ve sertlik gibi durumlara dikkat edilerek hazırlanan sular, işletmelerin ihraçlarına göre şekillenmektedir.
  • Burkut, tarımsal seralar için istenilen değerlere göre su hazırlayabilen sistemler de kurmaktadır. Seralar içerisinde yağmur suyuna yakın su elde etmek için sera havasının rutubetli hale getirmek gerekir. Yağmur suyu kalitesinde sular hazırlayan sistemler, çiftçilerin işlerini büyük oranda kolaylaştırmaktadır.
  • Burkut, Ecza sektörüne de ışık olmaktadır. Bildiğiniz üzere bu sektörde steril ve ultra saf su kullanır. Eczaneler için su hazırlama sistemleri inşa eden Burkut, sağlık sektöründeki en önemli sorunlardan birisini ortadan kaldırmıştır.
  • Burkut Su Tekniği, deniz suyu üzerinden çok iyi kalitede iyi su üretmektedir. Sahip olduğu teknoloji sayesinde iyi su üreten cihazlar kuran Burkut, satış sonrasında hizmetleri için teknik destek hizmeti de sunar.
  • Burkut, su geri kazanım sistemleri konusunda da hizmet vermektedir. Özellikle suyun değerli olduğu bölgelerde proses suların geri kazanılmasını sağlayacak sistemler inşa eder. Doğa dostu olan bu teknoloji aynı zamanda büyük bir tasarrufu da beraberinde getirir. Detaylı bilgi almak için https://www.burkut.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.