Türkiye Saç Ekimi Tedavileri için Bir Cennet!

Türkiye Saç Ekimi Tedavileri için Bir Cennet!
12 Aralık 2017 14:27

Saç ekimi tedavileri 100 yıllık deneyimilesaç ekiminin saç dökülmesinde etkili bir cerrahi tedavi olduğunu kanıtladı. Sadece 2015’de küresel olarak gerçekleştirilen 1.250.000’in üzerinde operasyon mevcut. Türkiye’de saç ekimi de son yıllarda inanılmaz bir aşama kaydetti ve dünya teknolojilerini eş zamanlı olarak kullanarak profesyonel hizmetler sunuluyor. Hatta tıp turizminde saç ekimi için tüm dünya ülkelerinden gelen binlerce talep bulunuyor.

 

Türkiye’de uygulanan modern saç ekim teknikleri, kaybolmuş saçları eski haline getirebiliyor. Saç ekim uygulamaları kendi doğal, büyüyen saçlarınızla saç çizgisini değiştiriyor veya yeniden şekillendirebiliyor. Saç ekimi sonrası normal saç yıkama, şekillendirme ve her zaman yaptığınız düzeltmeden daha fazla dikkat gerektirmiyor. Transplantasyon bugün çok iyi yapılabiliyor. Öyle ki,genellikle bir kuaför veya saç stilisti bilebu değişikliği fark edemiyor.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Saç ekimi, lokal anestezi altında bir hasta cerrahisi olarak yapılır. Ortalama 6-8 saatlik prosedür, nakledilen greftlerin miktarına bağlı olarak değişir. Saç nakli, kafa derisinin arka ve kenarlarındaki kalıcı saçlı deriyi (donör alan) kaldırmayı içerir. Daha sonra doku foliküler ünite greftlerine (her biri 1-4 kıl içeren) ayrılır. Bu küçük kıl demetleri bölgede bulunan diğer kıllar ile aynı açıyı yakalamak için kafa derisinin (alıcı alan) kel veya incelmiş alanına titizlikle dikilir.

Türkiyede saç ekimi merkezleri uygulamalarının çoğunda yoğunluk yanılsaması yaratmak için tekli ve çoklu foliküler ünite greftlerinin bir kombinasyonu naklediliyor.Çok küçük foliküler ünite greftlerinin oluşturulması, saç cerrahının (geçmiş yılların saç ekiminde yaygın olarak görülen eklenti görünümüne karşı) çok doğal, tüylü saç çizgileri yaratmasını sağlıyor.

Türkiye’de Saç Ekimi Nerede Yapılır?

Türkiye’de saç nakli ameliyatları,günümüzde oldukça yaygın olarak hemen her ilde ve ilçe merkezlerinde yapılıyor. Özellikle İstanbul saç ekim merkezleri sayı olarak oldukça fazla ve aralarında bazıları biraz daha ön plana çıkarak popülerlik kazanıyor.

Saç ekimi uygulamalarının Türkiye’de ivme kazanmasını sağlayan en önemli kişilerden biri Songül Alcı’dır.http://songulalci.com/ web adresinden inceleyebileceğiniz gibi bu estetik alanında Türkiye’de ilkleri getiren ve uygulamaların geliştirilmesine katkıda bulunan Songül Alcı, profesyonel bir ekiple şimdi Medicana Tıp Merkezi’nde saç ekimi hizmetlerini organize ediyor. İletişime geçmek için web sitesinden gerekli bilgileri alabilirsiniz.