‘Türkiye Gençlik Birliği’ Türk Ordusu’nun onurunu kurtarmıştır

‘Türkiye Gençlik Birliği’ Türk Ordusu’nun onurunu kurtarmıştır
14 Kasım 2014 10:20

Türkiye Gençlik Birliği aslında topyekun olarak Türk milletinin onurunu kurtarmıştır.

 

İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

 

Ama olay çok spesifik ve sembolik olduğu için Türk ordusunu bu bağlamda ele aldım.

 

Herkesin çok iyi anımsayacağı gibi ABD conileri 4 Temmuz 2003’te Irak’ın Süleymaniye kentinde, kendilerine Türk topraklarından geçmesine ve oraya yerleşmesine geçit vermeyen şanlı 1 Mart 2003 tezkeresinin öcünü almak için şerefli subaylarımızın başlarına çuval geçirerek hem ordumuzun hem de büyük milletimizin onurları ile oynamışlardır.

 

Bu onur kırıcı olay karşısında o günkü başbakan BOP’un uzatmalı Eşbaşkanı Recep Erdoğan’a gazetecilerin “nota verecek misiniz ABD’ye?’’ sorusu karşısında çok zavallı bir şekilde ‘’ne notası, müzik notası mı?’’ sözleriyle yanıtlayarak bir ABD işbirlikçisi ve taşeronu olduğunu yüksünmeden belirtmiştir.

 

Zaten Recep Erdoğan genelde ABD, özelde ise Pentagon’dan icazet alarak gelip başbakanlık koltuğuna oturmuştur ki, devrin emperyal savunma bakanına yazdığı ve en son satırında ‘’Sizin olan Recep Tayyip Erdoğan’’ ifadesi belleklerde ve ispatlı olarak dosyalarda, internet sitelerinde durmaktadır.

 

‘’Sizin olan Recep Tayyip Erdoğan’’ ne demek, hiç düşünebiliyor musunuz?

 

‘’Beni alın tepe tepe istediğiniz emellerinizi gerçekleştirmek için kullanın’’ demektir.

 

İşte böyle bir başbakanın ve onun yönetiminin Türk askerinin ‘’çuval geçirilme’’ intikamını i.ne ABD askerlerinden alması bir yana ‘’müzik notası’’ esprisiyle karşılaması onların ne kadar da hoşnut olduklarını göstermektedir.

 

Ve on iki yıllık Recep Erdoğan ve AKP yönetiminde bütün çanlar ABD için çalmış, her şey emperyalist çetenin lehine işlemiştir.

 

Ama Türkiye’nin tek milli geçliği olan ‘’Türkiye Gençlik Birliği’’ bu onur kırıcı ve yüz kızartıcı olayı unutmayarak önceki gün bir tatbikat vesilesiyle Türkiye topraklarında bulunan ABD conilerinin başlarına İstanbul’da çuval geçirerek Türk ordusunun intikamını çok net bir şekilde almışlardır.

 

Bakın sevgili okuyucularım, emperyalist ABD’nin onuru o kadar çok zedelenmiş ki, ülkesinin Türkiye Büyükelçiliği ve savunma bakanlığı ayrı ayrı kınama demeçleri vermişlerdir.

 

Birer yurtsever yurttaş olarak kendileri ile son derece onur duyduğumuz ‘’Türkiye Gençlik Birliği’’ üyelerinin ne kadar büyük bir iş başardıklarını ABD Büyükelçiliği’nin ‘’ABD’li askerlere yapılan saldırıyı gösteren videoyu son derece çirkin bulduğumuzu ifade ediyoruz.Barışçıl protesto hakkında ve ifade özgürlüğüne saygı duymakla birlikte İstanbul’daki saldırıyı kınıyoruz’’ tümcelerinden çok iyi anlıyoruz.

 

Şu gerçeği de bilhassa ‘’Türkiye Gençlik Birliği’’nin yönetici ve üyelerine anımsatmak isterim ki, bu olayda ABD emperyalizmi en çok askerlerinin başına çuval geçirilme olayının videoya alınarak gösterilmesinden son derece rahatsız olmuşlardır.

 

Öyle ki videoya alma işini ‘’son derece çirkin’’ ifadeleriyle dile getirmişlerdir.

 

Tüm gençlere ‘’Her zaman satır aralarını iyi okuyun’’ önerisinde bulunduktan sonra bunun ne anlama geldiğini yorumlamak istiyorum.

 

Evet, bunun anlamı çuval geçirme olayının video yöntemi ile tüm dünyanın görmesine olanak sağlaması ve böylece bütün coğrafyalarda ABD conilerine karşı bir direncin gelişmesinden korkulmasıdır.

 

Çünkü güç sadece bir algı ve sanrıdan ibarettir.

 

Bu algı ve sanrı(vehim) hem Türkiye hem de dünyada yıkılıp yok olduğu zaman ABD’nin güçsüzlüğü ortaya çıkacak, böylece sömürdükleri bütün coğrafyalardan hızla kovulacaklardır.

 

İşte bu nedenle şanlı ve yiğit ‘’Türkiye Gençlik Birliği’’ gençlerinin conilerin başlarına çuval geçirme utanç belgesinin videosu dünyanın her tarafına hızla yayılmalıdır ki, yukarıdaki demecinden anladığımız kadarı ile Amerikan emperyalistlerinin çok korktukları iş başlarına gelsin.

 

Ayrıca ABD savunma bakanlığının conilerinin başlarına çuval geçirilme olayı ile ilgili olarak ‘’çirkin ve rahatsız edici’’ ifadelerini kullanması onların ‘’Türkiye Gençlik Birliği’’nin gerçekleştirdiği bu haklı eylemi bir namus meselesi olarak algıladıklarını göstermektedir ki, tüm yurtseverlerimizi sevince boğmuştur.

 

Ey conilerin bakanlık yetkilileri, Türk askerinin başına askerlerinizce çuval geçirildiği zaman aynı tavrı neden göstermediniz, aynı ifadeleri neden kullanmadınız?

 

Ey Pentago’nun kurnazları bırakın bunu, yanlışlık numaralarıyla ‘’Muavenet Gemisi’’ne saldırarak vurduğunuz subaylarımızın kayıtları da yurtseverlerin belleklerinde bulunmaktadır.

 

Türk dışişleri bakanlığının bu eylemle ilgili olarak ‘’…Hoş görülmesi mümkün olmayan bu saygısız eylemi kınıyoruz’’ ifadeleri, ABD hariciye sözcüsünün ağzından çıkan sözlere benzemektedir ki son derece esef vericidir.

 

Bugün geldiğimiz nokta itibari ile ‘’Türkiye Gençlik Birliği’’ Türk milletinin güven duyduğu yurtsever, kararlı, özgüveni olan bir gençlik örgütüdür.

 

Şimdi bu eylem nedeni ile Sayın Doğu Perinçek’in konuşmasında mealen bu olayın bir yönüyle de Türk milletinin geleceği ile de ilgisinin olduğunu açıklaması çok önemlidir.

 

Evet gerçek bir bilge lider olan Sayın Doğu Perinçek’in ne demek istediğini anlıyoruz.

 

Sadece şunu bir ipucu olarak verelim ki, bu demokratik eylem çok yakında kurulacak olan ‘’Milli Hükümet’’in ayak sesleridir.

 

Ve ABD asıl bundan korkmaktadır.

 

Kimse üttüm oynamıyor.

 

Her şey planlanmış şekilde ve emin adımlarla yol alıyor.

 

‘’Türkiye Gençlik Birliği’’ Sayın Doğu Perinçek’in Türkiye’ye bir armağanıdır.

 

Şunu, siyasal geçmişi olan ve hiçbir siyasal partiye üye olmayan biri olarak çok açık olarak söyleyebilirim ki, BOP Eşbaşkanı Recep Erdoğan’ın iktidar olma uğruna bulaştığı emperyalist ABD’nin şerrinden kendini kurtarma karşılığında Türkiye’yi PKK terör örgütü ile anlaşma masasına oturup ülkeyi bölme politikası karşısında bugün Türk milletinin milli haykırışını Sayın Doğu Perinçek’in liderliğinde ‘’Türkiye Gençlik Birliği’’ ile ‘’İşçi Partisi’’nden başka hiçbir kurumsal örgüt yapmamaktadır.

 

Diğer siyasal örgütler korku, çıkar ya da ABD emperyalizminin güdümüne girme politikalarıyla ya sütre gerisinde sessizce beklemekte ya da bu küresel çetenin güdümünde hareket etmektedirler.

 

Cumhuriyet Halk Partisi, Dersimli Kemal’in politikalarıyla Amerikan emperyalizmine teslim olmuştur.

 

Milliyetçi Hareket Partisi, özel görevli Devlet Bahçeli eliyle BOP Eşbaşkanı Recep Erdoğan’ı kurnazca desteklemek üzere yine küresel çete elinde rehindir ve geçmişte mücadeleci yurtsever olan ülkücü gençleri iğdiş ederek vatanı koruma görevinden planlı bir şekilde uzaklaştırmıştır.

 

AKP ve onun gerçek başı Recep zaten ABD emperyalizminin elinde rehindir ve kendi yaşamlarını onların elinden kurtarma derdindedirler.

 

Bugün görünen tablo itibari ile Türkiye’nin ve Türk milletinin ABD emperyalizminin ve onun yerli işbirlikçisi, taşeronu Recep Erdoğan ile AKP’nin elinden kurtarıp; bağımsızlığına, milli haysiyetine, milli üretim ekonomisine, kısaca tam kurtuluşuna kavuşturacak olan ‘’İşçi Partisi’’, ‘’Türkiye Gençlik Birliği’’ örgütsel kompleks yapısı ile birlikte onun liderliğini yapan yüzde yüz milli olan, korku nedir bilmeyen Sayın Doğu Perinçek’ten başkası değildir.

 

Bugünkü hakikat bu.

 

Şundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki daha kapsayıcı bir kurtuluş örgütü ve daha bilge yiğit bir lider olsaydı onu önermekten asla geri durmazdım.

 

Hiçbir çıkarım yok, ben sadece gerçeklerin yanındayım.

 

Ok yaydan çıkmıştır, Türkiye’nin kurtuluşu artık ‘’İşçi Partisi’’, ‘’Türkiye Gençlik Birliği’’ örgütsel disiplini ile bugün itibari ile tek yürekli milli lider olan Sayın Doğu Perinçek önderliğinde olacaktır.

 

Sayın Doğu Perinçek’in 28 Ekim 2014’te, Türkiye’nin bütün siyasal yelpazesinden bir araya getirdiği yüzde yüz milli, aydın, yiğit ve adına ‘’Milli Kurtuluş Öncüleri’’ dediği simalar gerçekten kurtuluşumuz için çok verimli bir proje ve 2015 seçimlerinden sonra kurulacak ‘’Milli Hükümet’’in çekirdeğini oluşturduğu kesindir.

 

Bu projenin hızla somutlaştırılmasında fevkalede yarar görüyorum.

 

Yazıma burada son verirken ‘’Türkiye Gençlik Birliği’’nin parlak geleceğinde yönetim mekanizmasında olacağından kuşku duymayarak yaklaşık bir buçuk yıl önce yani 10 Mart 2013 tarihinde yazdığım ‘’Türkiye Gençlik Birliği Türkiye’nin Kurtuluşunun Dinamik Gücüdür’’ yazımı okumanızı önererek bu konuda aynı kanaatleri geçmişte de taşıdığımı siz değerli okuyucularımla paylaşmak istiyorum ki, lingi aşağıdadır.

 

Türkiye Gençlik Birliği Türkiye’nin Kurtuluşunun Dinamik Gücüdür

 

 

İbrahim ÖZDOĞAN Twitter

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!