Türkçe Dublaj Yabancı Dizi İzleme Lüksü

Türkçe Dublaj Yabancı Dizi İzleme Lüksü
4 Mart 2019 09:08

Günümüzde insanlar okulda, işte, evde çok yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Yoğunluğun içinde kalan boş vakitlerini kişiler güzel ve eğlendirici şeylerle doldurmak istemektedir. Zaten bütün bir gün veya hafta yorulanlar izlemek istedikleri yabancı diziyi tercüme etmek veya alt yazısını okumakla uğraşmak istememektedir. Türkçe dublajlı ve istedikleri zaman izleyecekleri avantajlı durumları tercih etmektedirler. Bundan dolayı dünya çapında popüler olanları yabancı dizi izle seçenekleri ile seyretmek oldukça keyif verici aynı zamanda büyük bir lükstür. Yabancı diziler sayesinde ulaşılması mümkün olmayan dünyaları görmek, keşfetme fırsatı elde edilir. Farklı ülkelerde çekilmiş olan dizileri izlemek farklı kültürler hakkında bilgi edinmeyi de sağlamaktadır. Durdurma, geriye alma, hızlandırma gibi seçeneklerin bulunduğu online dizi izleme izleyicilerine çok büyük avantajlar sunmaktadır.

 

Doon Patrol’u Türkçe İzlemek

 

Senaristliğini Greg Berkanti’nin yaptığı Doon Patrol ülke çapında yüksek reytinglere imza atmış bir dizidir. Oyuncu kadrosunda Timothy Dalton, April Bowlby, Diane Guerrero, Matt Bomer, Joivan Wade ve Brendan Fraser gibi ünlülerin bulunduğu doom patrol izle ülkemizde Türkçe dublajlı olarak izlenebilmektedir. 15 Şubat 2019’dan başlayarak 15 bölüm olarak yayınlanan dizide DC Comiics süper kahramanlarından oluşan ekibin maceraları anlatılmaktadır. Amerika’da internet dizisi olarak yayınlanmış olan dizide Negative Man, Robotman, Doktor Niles Caulder, Elasti-Girl ve Crazy Jane’nin maceraları yer almaktadır. Büyük travmalar geçirmiş olan ekip Şef’in sayesinde yeniden bir araya gelir. Ekibin görevi, dünya üzerinde yaşanan tuhaf olayları araştırmak ve dünyayı korumaktır.

 

Farklı Bir Dram;  Legacies

 

İlk defa 25 Ekim 2018 yılında yayınlanan  Legacies, Amerikan yapımı fantastik ve drama türünde bir dizidir. Her bir bölümü ortalama 42 dakikalık 5 bölümden oluşan 1 sezon olarak yayınlanmış olan  Legacies Türkçe dublaj olarak ülkemizde izlenebilmektedir. Senaristliğini Julie Plec tarafından yapılan dizide vampir kurtadam melezi ve atası olan Klaus Mikaelson’un kızı olan Hope Mikaelson’ ( Danielle Rose Russell )un okulundaki yeri arkadaşları ve maceraları anlatılmaktadır. Cadıların, kurt adamların ve cadıların eğitim gördüğü bir okulda okuyan Hope, okuluna babasının son zamanlarında yanında olmak için ara vermiştir. Babasının ve amcasının ölümünün ardından Hope okuluna geri döner. Okulda eğitim alan gençlerin her birinin içlerinde ortaya çıkmayı bekleyen kötü dürtüler vardır. https://www.diziyo5.net/ adresi aracılıgı ile türkçe dublaj dizi keyfini yaşayabilirsiniz.