Türk turizminin öncüsü Papillon Hotels milyonluk yatırımla yenileniyor!

Türk turizminin öncüsü Papillon Hotels milyonluk yatırımla yenileniyor!
8 Şubat 2019 10:56

Papillon Belvil Club odaları yeni ismi ile “Comfort Club” odaları  yenileniyor. Tripadvisor tarafından daha önce Türkiye’nin en iyi aile oteli seçilen Papillon Belvil aile tatili deneyimini bir üst seviyeye taşıyor.

 

 

 

Doğa ile iç içe konumu, 250 metre uzunluğundaki sahili, tümü ile yenilenen otel odaları ve yeni “comfort club” odaları, Belvil Lounge ve Gaming Zone gibi yeni yaşam alanları, yeni bir pastane ve canlı müzik performans merkezi / barı ile 2019 sezonunu karşılıyor.

 

Bölgenin öncü aile eğlence konsepti olan Papyland bir adım daha öteye taşınıyor. Kids art studio ve Kids drama school gibi yeni konseptlerle çocukların kişisel gelişimleri ve artistik yönleri de ön plana çıkarılıyor.

 

Bunun dışında tüm Papillon Hotels grubunda uygulanacak Fit Club konsepti ile standart animasyon aktivitelerinin yanı sıra haftalı fitness programları oluşturuluyor. Aqua bike, aqua mat, yoga, zumba ve kangoo jump aktiviteleri de konsepte ekleniyor.

2

 

PAPİLLON ZEUGMA RELAXURY’NİN “RELAXURY” KONSEPTİ DE GELİŞTİRİLİYOR

 

Piano bar’da 3. nesil kahve deneyimi, Mixolog tarafından hazırlanan kişisel kokteyliniz, Chef Bülent Erginyavuz eşliğinde Sushi master class gibi lüks bir tatil deneyimi sunan konseptler ilave ediliyor. Fit Club, Kids art studio ve Kids drama school Papillon Zeugma Relaxury’nin konseptinde de yer alıyor. 2018 yılında faliyete giren “Beer House” konsepti geliştiriliyor. Kalabalıktan uzakta ve daha lüks bir tatil deneyimi isteyen misafirler için Luxury Pool Suite oda konseptleri zenginleştiriliyor.

 

Papillon Ayscha’nın ayrıcalıklı oda tipleri olan Presidential Villa ve Deluxe Villa misafirlerine yönelik hazırlanan lüks konseptler öne çıkarılıyor. Sezon boyu performans gösterecek showlar ve party konseptleri özenle seçiliyor. Eğlence ve parti konseptleri ile öne çıkan Papillon Hotels grubunun iddialı showları, müzikalleri ve partileri 2019 sezonunda daha kapsamlı ve etkileyici bir şekilde hazırlanıyor.

 

Papillon Hotels grubunun tüm otellerine yansıyan yenilenme ve farklılaşma hareketi durmadan devam ediyor. Marka çalışmaları, Papillon yıldızları eğitim programları, dijital pazarlama, üst düzey misafir memnuniyeti ve acente sadakat programları Papillon Hotels grubunun gündeminde tutuluyor ve sürekli iyileştirilerek daha kaliteli bir tatil deneyimi sunulması hedefleniyor.

r1 r2 r3 r4