Türk milletini Araplarla çepeçevre kuşatıyor

Türk milletini Araplarla çepeçevre kuşatıyor
19 Ağustos 2016 08:58

Suriye’deki iç savaş nedeniyle, bu ülkeden dünyanın çeşitli ülkelerine milyonlarca Arap, sığınmacı olarak gitmiş ve bu bağlamda bizim ülkemize de resmi ifadelere göre üç milyon insanın göç ettiği belirtiliyor ama ben bu rakamın doğru olmadığına, AKP ve onun Arap sevdalısı doğal liderinin politikalarıyla daha fazlasının girdiğine inananlardanım ki, bu en az beş milyondur.

 

 

 

İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

 

 

 

Biz yine de üç milyon Suriyeli Arap’ın Türkiye’ye sığındığı varsayımı üzerinden yazımıza devam edelim ve bu rakamın bir ülkeyi toplumsal-ekonomik, kültürel, kriminal suçlar, uyum sağlamamış ırk farkı sorunu ve de en korkuncu ülkenin savaşsız olarak başka ırklara peşkeş çekildiğini düşünememek gerçekten en hafif tabiriyle eblehlik demektir.

 

 

 

Ama bugün bu acı gerçekle karşı karşıyayız ve bunun daha kallavisi yapılmaktadır.

 

 

 

AKP ve onun doğal liderinin Türkiye’yi getirdiği uçurumlar sonucunda, başta RTE ve kadrosu gerçeklerin ayrımsamasını yapmış, artık gelinen nokta itibariyle Esad’la barışma safhasına gelinmiştir.

 

 

 

Esad’ın Suriye’de kalıcılığını bu zevat kabullenmiş olarak her gün demeçler veriyorlar ki, çok yakında RTE’nin Esad’ı kardeş olarak ilan edeceğine kesin gözü ile bakıyoruz.

 

 

 

Buna rağmen Türkiye’ye yerleşmiş olan milyonlarca Arap, hem de Suriye’nin zibil sürüsü adeta yangından mal kaçırırcasına hızla vatandaş yapılma mücadelesinde RTE ve emrindeki doğal liderliğini yaptığı AKP hükümeti.

 

 

 

Halbuki, en basit mantık yöntemi ile RTE, Esad ile tekrar kardeşliğini ilan ettikten sonra üç milyon Suriyeli Arap çomarını yapacakları anlaşma sonucu çok kolaylıkla ülkelerine yani Suriye’ye gönderir.

 

 

 

Ama bunu yapmıyorlar.

 

 

 

Determinizm ilkesine göre bir şeyin yapılması veya yapılmamasında mutlaka bir sebep vardır.

 

 

 

Peki RTE ve emrindeki kurşun asker güruhu neden buna yanaşmıyor, ülkemizi büyük bir yük ve beladan kurtarmak üzere?

 

 

 

Bir şeyin kolayı varken neden zararlısına başvurulur?

 

 

 

Böyle bir soruya verilecek en kestirme yanıt, kişisel bir çıkar ve ideolojik hedeften başka bir şey değildir.

 

 

 

RTE’nin şimdiye kadar uyguladığı politikalara baktığımız zaman Anadolu’yu Türk milletinin yurdu ve Türklük yaşantısından, Türklük anlayışından tamamen silmeye yönelik olduğunu; bunun yerine Arapları doldurmak, Arap kültür ve Arap yaşam tarzını yerleştirmek olduğunu tam anlamıyla biliyoruz.

 

 

 

Bunu Arapların milyonlarcasını ülkemize yerleştirmesinden ve onların hepsini Türklük kültürünü yok etmek üzere planlı programlı olarak vatandaş yapılma çalışmalarının olduğunu bilmekteyiz ki, ilan edilen OHAL ile alınan keyfi kararlarla artık Türk milleti Arap ırkı ve kültürü tarafından çepeçevre kuşatma altına alınmaktadır.

 

 

 

Bakın bu bağlamda olmak üzere yüz binlerce yurttaşımız Türk öğretmen boşta gezerken, alınan bir kararla 572 Suriye Arap kökenli öğretmen verilecek bir kurstan sonra öğretmen olarak atanacakları açıklandı.

 

 

 

Ayrıca Suriyeli sığınmacıların kızlarının tamamı imam hatip liselerinde okutulacakmış ki, bunun anlamı Türk kızlarını Araplaştırmaktan başka bir şey değildir.

 

 

 

Ve böylece bu kızlarımızın yetiştirecekleri çocukların  da Arap kültürü ile beslenmesi hedeflenmektedir.

 

 

 

Bu Arap kızlarının sayısının yüz binleri bulması işten bile değildir.

 

 

 

Ayrıca okul yaşındaki 413 bin Arap çocuğu 21 ilde Türkçe kursuna alınacakmış ki, bunun anlamı biz 3 milyon Arap Suriyeli çomarı vatandaş yapmaya karar verdik, Türklüğü Anadolu topraklarından Arap kültürel baskısı ile silip atacağız demektir.

 

 

 

Sevgili okuyucularım, Araplar bin yıldır Türk milletinin boynuna binmişlerdir ve bir türlü inmek istemiyorlar ki, bu durum onlar için artık genetik hale gelmiştir.

 

 

 

Ama Türk milletinin Hıristiyan Batı dünyası ile savaş veya herhangi bir mücadelesinde de, bizi hep sırtımızdan hançerlemişler, onların yanında yer almışlardır.

 

 

 

Esasında Arapları genetiğinde iki özellik var; bunlardan biri başka kavimlerin kazançlarına bedavadan konarak yaşamlarını sürdürmek ki, İslam’a sokulan dar-ul harb kavramı bunların talancı zihniyetlerinden dolayıdır.

 

 

 

Arapların diğer bir özelliği, ekmeğini yiyip iyiliklerini gördükleri, korumaları altına girdikleri ulusları arkadan hançerlemektir ki, en canlı örneği Türk milletidir; bin yıldır sırtımızdadırlar ama her zaman ve zeminde bizi sırtımızdan hançerlemişlerdir.Esasında Müslüman dünyasında Türklerden başka hiçbir ulus yüz vermedi ve sırtında taşımadı çünkü nankör ve kalleş olduklarını biliyorlar.Örneğin İranlılar tarih boyunca Araplara hiç yüz vermediler ve bugün de tek bir Suriyeli Arap orada yoktur.

 

 

 

Biz Türkler gerçekten saf bir ulus olduğumuz için bu nankörleri hep sırtımızda taşıdık, koruduk, Peygamber soyu diyerek hizmet ettik ama onlar tarihsel misyonu gereği bizi hep sırttan hançerledi.

 

 

 

Bugün ülkemizde bulunan üç milyon Suriyeli Arap, RTE’nin onlara gönülden kucak açarcasına, ülkeyi işgal ettirircesine yüz vermesi nedeni ile Anadolu’nun her tarafında çılgınca yaşam sürmekte, yeri geldiği zaman kendi yurttaşlarımızı dövmekte ve kadınlara her tür tacizde bulunmaktadırlar.

 

 

 

Çok yakında Beşşar Esad ile yapılacak anlaşma ile RTE onunla kardeşliğini tekrar ilan edeceğine göre neden bu Araplar vatandaş yapılmak isteniyor sorusunu her yurtsever çok derin den düşünmelidir.

 

 

 

Bir de muhalefet bu konuya hiç el atmıyor.

 

 

 

Halbuki, bu konuyu irdeleyen ve iktidara geldiklerinde Suriyeli sığınmacıları ülkelerine göndereceklerini beyan eden her parti oylarını çok artıracaktır; çünkü yurttaşlarımızın ezici çoğunluğunun bunların bir an önce ülkelerine gitmesini istemektedir.

 

 

 

Suriyeli Arap çomarı sığınmacıların vatandaş yapılma çalışmaları Türk milleti için son derece tehlikelidir, PKK terörü bunun yanında son derece cüce sorun olarak kalır.

 

 

 

Bir dahaki seçimlerde Suriyeli Araplardan milletvekili, belediye başkanı, bakan yapılacağını ve daha sonra bürokrasinin çeşitli kesimlerinin bunlardan doldurulacağına tanık olacaksınız.

 

 

 

Hatta liseden mezun olan Suriyeli Arap çocuklarının subay ve astsubay yetiştirilmek üzere ilgili askeri okullara gönderileceğine de tanık olacaksınız.

 

 

 

Türk ordusunu da Araplaştırdığınız zaman artık Türk milleti ve Türklüğün ruhuna el-fatiha demenin zamanı gelecektir ki, bu durum çok ta uzak değildir.

 

 

 

Anadolu’nun başta Marmara, Ege, Karadeniz bölgelerinden en kıymetli alanlarının petro-dolar zengini Araplarca satın aldırıldığını da anımsatırsak durumun belirttiğim çerçevede çok ciddi olduğunu daha iyi anlarız.

 

 

 

Ey Türk Millet! Son sürat etrafındaki çember daralıyor ve bu çemberi bir daha yaramamacasına Araplar tarafından kuşatılıyorsun.

 

 

 

Bu kuşatma harekatını bizzat yaptıran RTE ve güdümündeki güruhtur!

 

 

 

Bir millet özünü, benliğini, kültürünü, dilini, geleneklerini, örfünü, müziğini, milli duygularını kaybettiği zaman artık tarihin derinliklerine gömülmüş, bir varmış bir yokmuş mesabesindeki ölü bir millettir.

 

 

 

İşte sen bu hale getirilmek isteniyorsun tarihin şanlı ulusu.

 

 

 

Seni yönetenlere sor: 3 milyon Suriyeli Arapı, Esad ile aranızda bahar rüzgarları eserken neden ülkelerine göndermiyorsun?

 

 

 

‘’Türk milleti seni bir gün anladığında, ilerde kullanmak üzere bu Arap çomarlarını askerin mi yapacaksın’’ diye de sor.

 

 

 

1400 yıllık Arap davasını kendi milli davası sanan ve bu gayrı-milli bin yıl taşımış Türk milletinin sırtına yeniden yüklemek isteyen bir zihniyet iflah ve ıslah olmaz bir kafa taşır, bizi felaketlere sürükler.

 

 

 

Türk milletinin beş bin yıllık Türklük davası vardır ve istiklalimiz için, Arap tasallutundan kurtulmamız için bu davayı başımıza taç etmemiz gerekmektedir.

 

 

 

 

Tarih boyunca Arapçılığı Türk milletinin başına bela edenler sadece Türk olmayan Türk düşmanları olmuştur.

 

 

 

İbrahim ÖZDOĞAN Twitter

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!