Tuncay Özkan’ın asansör AND’ı

Tuncay Özkan’ın asansör AND’ı
9 Aralık 2019 10:47

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ve CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç’un manşetlere taşınan ‘asansör rantı’ haberi gündemdeki yerini koruyor.

 

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan’ın İzmir’de ziyaret ettiği ilçe belediyelerine birlikte çalışmaları için AND adlı bir asansör denetim firması yetkilisini de götürmesi tepki çekmişti. Bu ziyaret sonrası belediyelerin Özkan’ın baskısıyla kendileriyle sözleşmelerini iptal ettiğini söyleyen MMO İzmir Şube Başkanı Semih Yalçın, firmanın Genel Merkez’e rüşvet verdiğini iddia etmişti.

 

 

Bakırköy Belediyesi’nin Aralık ayı meclis toplantısında da, ilçede bulunan tüm asansörlerin periyodik kontrol işi CHP’li Meclis üyelerinin oy çokluğu ile Türk Mühendis ve Mimarlar Odası’ndan alınarak AND isimli şirkete devredildiği ortaya çıktı.

 

 

Gazeteci Celal Eren Çelik Twitter paylaşımında “Bakırköy Belediyesi,asansör bakım ve denetim işi için oda ile anlaşıyor.Ama devreye Tuncay Özkan giriyor ve bu anlaşma bozuluyor.Anlaşmayı Belediye Meclis’ine götürüp kendi anlaştıkları oda ile ilgili anlaşmanın kendi oyları ile bozulmasını sağlıyorlar. Ve Bakırköy de AND içiyor.” diye yazdı.

 

 

index

 

http://www.halkinhabercisi.com/chpde-asansor-krizi-izmirden-bakirkoye-sicradi