Tuncay Özkan, KanalTürk’ü 25 milyon $’a satarken aslında, CHP tabanına ne yapmış?!

Tuncay Özkan, KanalTürk’ü 25 milyon $’a satarken aslında, CHP tabanına ne yapmış?!
20 Temmuz 2018 12:28

Kanaltürk’ün Fethullahçı Koza Davetiye’ye satışıyla ilgili bilinmeyenleri açıklıyoruz! Akın İpek’in Londra’da ev hapsine atılması sonrası H&H’ye gelen bilgiler de hız kazanmaya başladı…

 

 

Kanaltürk’ün Fethullahçı terör örgütüne satışıyla ilgili Halkın Habercisi bomba gibi bir bilgiye erişti…

 
Bilindiği üzere; Atatürkçü Düşünce Derneği ve CHP örgütleri ne eylem yapsa; KanalTürk’ün sahibi Tuncay Özkan oraya anında kamera yollamayı ihmal etmezdi. Hatta kadın kolları gözleme yapsa, kermes yapsalar bile, Türkiye’nin en önemli gündemiymiş gibi KanalTürk kameraları orada bitiverirdi…
Buraya kadar her şey normal görünüyor olabilir!
14 Nisan 2004’teki Cumhuriyet mitinglerinde umutlansak da, AKP ve Gülenci teröristler biliyorsunuz süreçten güçlenerek çıktılar ve Ergenekon yaftası ise bir çok kahraman subay ve aydınımız hapse atıldı. Tuncay Özkan da bir dönem hapis yatsa da Mustafa Balbay ile birlikte milletvekili olarak dışarı çıktılar.
Ancak zindanlarda bir çok aydınımız ve subayımız şehit düştüler…

 

Özkan, cezaevi sürecini sürekli olarak mağdur edebiyatıyla  büyüttü büyüttü ve  bugün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olarak Kılıçdaroğlu’nun yanında saf tutuyor!

 

Daha düne kadar sağcı Mesut Yılmaz’ın medyadaki en büyük destekçisi olan Özkan, dün nasıl bir günde Cumhuriyetçi oluverdiyse bugün de, bizlere CHP’lilik dersleri verme aymazlığı içindedir.

 

Basın emekçileri bilirler; Özkan-; patronu Karamehmet’in emri ile bir gecede 100’e yakın gazeteciyi kapının önüne koyuverebilecek kadar, patron yanlısı gazeteciliğin en önemli modellerindendi…
Neyse gelelim asıl konumuza…

 

Özkan Fethullahçılara; KanalTürk’ü satarken; gün ve gün; saat ve saat takip ettiği CHP örgütleri ve Atatürkçü Düşünce Derneği üyelerinin de geniş yer kapladığı; KanalTürk arşivlerini de Fethullahçı hainlere sattı mı?

 

Fethullahçı hainler, KanalTürk kameralarına güvenle poz veren, her etkinliklerine, kapılarını açtıkları, kendi kanalları sandıkları için Atatürkçülerin güvendikleri bu görüntüleri, tek tek inceleyerek, Atatürkçüler hakkında ANDIÇ benzeri fişleme çalışmalarında bulundular mı?

 

Özkan’a soruyoruz; bugün CHP tabanı değişim ve iktidar diye haykırıyorken, siz bu nedenle midir ki; Kemal beyci oldunuz?