Tüm Batak Oyunları Çanak Batak Oyunuyla Telefonunuza Taşınıyor!

Tüm Batak Oyunları Çanak Batak Oyunuyla Telefonunuza Taşınıyor!
3 Aralık 2019 15:28

Arkadaşlarla yapılan buluşmalardan kahvelere, öğrenci yurtlarından kafelere pek çok farklı ortamda zevkle oynanan Batak oyunu, Matgame tarafından geliştirilen Çanak Batak’la birlikte daha eğlenceli ve çekişmeli bir hale gelerek mobil cihazlara taşındı!

 

Boş vakitlerinize keyif ve eğlence katmak için online Batak oyna. Çanak Batak muhteşem 3D grafiklere ve kullanımı kolay bir arayüze sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

 

Masa başında arkadaşlarla oynanan oyun deneyimini mobil cihaz ekranlarına taşıyan oyunu; İhale, Eşli İhale ve Koz Maça olarak 3 farklı şekilde, giriş potu miktarına göre belirlenen 12 farklı odada online batak oynayabilirsiniz. Eğer oyunu sevdiklerinizle ve arkadaşlarınızla oynamak isterseniz, Özel Masa oluşturabilirsiniz.

 

 

 

Online batak oynarken yeni insanlarla tanışmak ve konuşmak için sohbet özelliğini kullanabilirsiniz. Aynı masada birlikte oyun oynadığınız arkadaşlarınıza çeşitli hediyeler ve ikonlar göndererek onları mutlu edebilirsiniz.

 

 

Oyunu, mobil cihazına indirdikten sonra misafir girişi yaparak veya Facebook’la bağlanarak oynayabilirsiniz. Masaüstü ya da dizüstü bilgisayarınızdan oyun oynamayı seviyorsanız Facebook üzerinden giriş yaparak, indirmeden oynayabilirsiniz.

 

123

 

Oyundaki “Hediyeni Al” özelliğiyle saatlik ve günlük fiş ödüllerini toplayabilir, Çarkıfelek’i çevirerek büyük ödülü yakalama şansını yakalayabilir, haftalık ve aylık liderlik panolarında yerinizi alarak her gün giderek artan büyük rekabete ortak olabilirsiniz.

 

 

Batak nasıl oynanır sizden soruluyorsa, şansınıza güveniyorsanız ve iyi bir oyuncuysanız her geçen gün hızla büyüyen topluluğumuza katılmaya davetlisiniz!

 

Çanak Batak’ı Google Play Store’dan, iOS uygulama mağazasından şimdi ücretsiz indirip, dilerseniz telefondan, dilerseniz tabletten ya da masaüstünden keyifle oynamaya ve rakiplerinize meydan okumaya başlayabilirsiniz!

345

 

Çanak Batak keyfini yaşamaya başlamak için, uygulamayı aşağıda ki linklerden hemen indirebilirsiniz.

 

Google Play Store : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.matsgame.spades&hl=tr

 

App Store : https://apps.apple.com/tr/app/%C3%A7anak-batak/id1469869419?l=tr