TRT1 – Diriliş Ertuğrul 45. Bölümde neler oldu?

TRT1 – Diriliş Ertuğrul 45. Bölümde neler oldu?
21 Şubat 2016 08:03

Her bölümü diğerinden çok daha heyecanlı olan ve izleyicileri tarafından merakla beklenen TRT 1 Diriliş Ertuğrul fırtınası kaldığı yerden devam ediyor. Dizi 13. Yüzyıl a ait hikayesiyle izleyicileri etkisi altına aldı ve eski bir hikayenin nasıl geliştiğini ve günümüze kadar nasıl geldiğini bilmek istediler.

 
Akdeniz, Balkanlar, Karadeniz yeni sahiplerini ararken eşi görülmemiş bir hikaye yaşandı. Dünya kendine hükmedecek yeni kişiyi ararken hikayesi bol ve oyuncu kitlesi çok geniş olan Diriliş Ertuğrul dizisi izleyenlere bu konuda yardımcı oldu ve dizi başladığı ilk günden bu yana reytinglerini arttırarak devam ediyor. 45. Bölümde bizleri neler bekliyor adım adım anlatmaya başlayalım. Reyting rekortmeni dizi TRT’nin bugüne kadar ki en iyi yapıtları arasındaki yerini çoktan aldı. TGRT Haber de bir çok kez haber olan dizinin en keyifli bölümlerinden görüntüler yayınlandı.

 
45. bölümde her zaman ki gibi aynı heyecan devam etmektedir. Sungur Tekin yıllar sonra obaya geri dönerek bir adım atar. Sungur’un gelişi ile Hayme Ana’nın otağı tam bir bayram yerine dönmüştür ve gerçek bir şölen başlamıştır. Ancak bazıları Sungur Tekin’in Ertuğrul tarafından getirildiğini bilmemektedir. Bunu bilenler arasında Dodurga beyleri de vardır ve onların kafasında soru işareti kalmıştır. Etruğrul’ın neden Sungur Tekin’i çağırdığını çözmeye çalışırlar. Noyan ona yapılanlara ve kötü durumda olmasına rağmen hiç birşeyden vazgeçmez Efrasiyab’ın yardımıyla Selcan’ı obadan kaçırmıştır. Selcan’ın kaçırılması yeni olayların da gelişmesine neden olacak ve dizide gerilim giderek artacaktır. En çok merak edilen konu ise Selcan’ın Noyan tarafından kaçırılması asıl obayı nasıl etkileyecek.

 
Selcan’ın kaçırılması dizide hareketliliği arttırken Diriliş Ertuğrul dizisi ekranlarda ki reyting rekorlarını da kırmaya devam etmektedir. Hamza bu kez Gündoğdu’ya sadık kalacak mı yoksa yeniden arkasından işler mi çevirecek bir kez daha göreceğiz. İstediklerini elde etmek için Selcan’ı kaçıran Noyan bu kez başarılı olacak mı bunu yeni bölümde göreceğiz. Dizide yeni bölümde çok fazla gelişme olacak Sungur Tekin annesi ve abisi ile karşı karşıya gelecek ve anlaşmazlıklar çıkacak. Ertuğrul yeni bölümde hiç ummadığı biri ile tanışacak ve o kişi ona hiç bilmediği şeyler anlatacak. TRT1’i TV izlerken hiç sıkılmayacaksınız.

 
Bu kişi kim? Hepsi ve çok daha fazlası yeni bölümde sizlerle olacak.