Trabzonspor’da Tekelioğlu’ndan oyuncularına sert uyarı

Trabzonspor’da Tekelioğlu’ndan oyuncularına sert uyarı
24 Kasım 2015 19:29

Trabzonspor’da Fenerbahçe maçı hazırlıklarının ilk idmanında çift kaleyi durduran Sadi Tekelioğlu, isteksiz görünen oyuncularına, “Çalışmak istemeyen söylesin. İdmanın havasını bozmayın” diyerek sert çıktı.

 

4 EKSİKLİ ANTRENMAN

 

Trabzonspor, Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı bir günlük izinden sonra Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde gerçekleştirilen çalışmaya, izinli olan kaleci Esteban Alvarado, sakatlığının tedavisi için Almanya’ya giden Marko Marin, hasta olan Yusuf Erdoğan ve kulüple arasında ekonomik sorunlar bulunan Carl Medjani katılmadı.

 

TEKELİOĞLU’DAN SERT ÇIKIŞ

 

Isınma hareketleri ve kondisyon çalışmasının ardından çift kale maçla devam eden antrenmanda adeta Sadi Tekelioğlu fırtınası esti. Çift kale maçta Tekelioğlu, bazı oyuncuların isteksizliğini görünce oyunu durdurdu ve öğrencilerini sert şekilde uyardı. Oyunculardan daha çok mücadele etmelerini ve pres yapmalarını isteyen Tekelioğlu, “Dar alanda pas çalışması gibi oynayın. Böyle yaparsanız çalışma o kadar daha güzel olur. Morali bozuk olan çıksın kenara. İdmanın havasını bozmayın. Çalışmak istemeyen söylesin” diyerek tepki gösterdi. Tecrübeli teknik adam antrenmanlardaki çift kalelerde de maçtaki kuralların geçerli olduğunu ifade ederek, “Maçta nasıl ofsayt kuralı varsa burada da geçerli. Antrenmanlara da gerçek bir maç gibi bakın” dedi.

 

HACIOSMANOĞLU İZLEDİ

 

Trabzonspor’un Fenerbahçe maçı öncesi ilk antrenmanının bir bölümünü Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da izledi. Hacıosmanoğlu, Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu’yla da bir süre görüştü.

 

Ömür AVCI/TRABZON,DHA