Toz kinoa nerede satılır? Kinoa tozu içeriği

Toz kinoa nerede satılır? Kinoa tozu içeriği
29 Haziran 2016 14:25

Son yıllarda büyük satış rakamlarına ulaşarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış olan Kinoa, artık ülkemizde de satışa sunuluyor ve birçok kişi tarafından tercih ediliyor.

 

 

 

Başta zayıflamak ve fit kalmak isteyen ünlülerin tercihi olan Kinoa tozu, aynı zamanda kilolarından şikâyetçi olan insanlar tarafından da tercih edilmektedir. Siz de kilo vermek için size yardımcı olacak ürünler arıyorsanız Kinoa tozunu deneyebilirsiniz. Kino zayıflama çayı almak istediğinizde ürünün orijinallerini almak istiyorsanız bunun için sitemizi kinoa ziyaret edebilirsiniz. Resmi satış sitemizde ürünün %100 orijinali faturalı olarak satılmaktadır. Belirli bir süreliğine kampanyalı olan bu ürünü siz de uygun fiyata satın alabilirsiniz. Ürünü satın aldıktan sonra ürünün orijinal olup olmadığını ise ürün üzerinde yer alan hologram numarasından kontrol edebilirsiniz. Ayrıca size gönderilen faturadan da ürünün orijinalliğini kontrol etme şansınız bulunmaktadır. Zayıflamak için tercih edilen bir numaralı zayıflama ürünlerinden olan Kinoa çayı, Türkiye’nin de en çok satılan zayıflama ürünlerinden bir tanesidir. Kısa süreliğine %50 indirimli olarak satılan bu ürünü resmi web sitemizden sipariş edebilirsiniz. Sadece kendiniz için değil aynı zamanda sevdikleriniz için de bu ürünün siparişini verebiliyorsunuz. Vereceğiniz çoklu siparişlerde daha fazla indirim kazanma şansını yakalayacaksınız.

 
Kinoa Tozu İçeriği

 
Kinoa içindekiler kinoa tozu kullananlar %100 doğaldır ve herhangi bir kimyasal katkı maddesi içermez. Tamamen doğal olan bu ürün sayesinde kilo vermek sizin için oldukça kolay hale gelecek. İçerik olarak bulgur ve mercimeğe benzeyen bu ürün hem kırmızı etin proteinini hem de sütün kalsiyumunu içermektedir. Bu da kinoa tozunu eşsiz ürünlerden bir tanesi yapmaya yetiyor. Herhangi bir katkı maddesi ve glüten içermeyen bu ürün içerdiği yüksek miktardaki lif sayesinde metabolizmanızı çalıştırmaktadır. Kabızlık ve sindirim sorunu yaşadığınızda da bu ürünü kullanarak sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz. Kinoa tohumundaki yağ oranı oldukça düşüktür. Bitkisel ve doğal içeriği sayesinde kolesterol hastaları tarafından da kullanılabilir. Ayrıca içerildiği bol miktarda vitamin, manganez, fosfor ve demir sayesinde hem çocuklar hem de bebekler tarafından kullanılabilir. Kinoa tozunun 100 gramında 5.8 gr yağ, 69 gr karbonhidrat, 372 kalori ve 18 gram slisemik yükü bulunmaktadır. Kinoa tozu içerisindeki glisemik yükü oldukça az olduğu için kan şekeri yüksek olan hastalar ve diyabet hastaları tarafından da kullanılabilir. Ayrıca yüksek demir içermemesi sayesinde anemi sorunu yaşayan hastalar ve muhteşeme protein kaynağı sayesinde de vejetaryenler tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Son yıllarda başta Avrupa olmak üzere dünyanın dört bir yanında kullanılan bu ürün artık Türkiye’de de satışa sunuluyor. Siz de zayıflamak ve fazla kilolarınızdan kurtulmak istiyorsanız hemen resmi web sitemize girerek kinoa çayının siparişini verebilirsiniz.