Toptan Alışveriş Yapılabilecek En iyi Telefon Aksesuar Firmaları

Toptan Alışveriş Yapılabilecek En iyi Telefon Aksesuar Firmaları
4 Kasım 2020 13:20

Toptan telefon aksesuarları için birçok farklı yerel firma ve web site olmasına rağmen hem fiyatlarıyla hem de kalitesiyle bazıları ön plana çıkmayı başarıyor. Öncelikle telefon aksesuarları dediğimiz zaman hangi ürünler geçerli ona bakalım.

 

Aksesuar Ürünleri Nelerdir?

Her türlü şarj aleti, kulaklık, bluetooth kulaklık, kırılmaz cam, telefon kılıfları, hoparlör sistemleri, telefon tutucular, usb kablolar, taşınabilir şarj aletleri, telefon bataryaları ve hafıza kartı (flash bellek) bu ürünlerden bazıları olarak karşımıza çıkmaktadır.

Toptan Telefon Aksesuar Firmaları

Öncelikle herkesin bildiği ve güvenilir olan Gittigidiyor, N11, Hepsiburada gibi sitelerden kolaylıkla aksesuar ürünlerini satın alabiliyorsunuz. Bunun dışında tüm Türkiye’de satış gerçekleştiren ve toptan telefon aksesuarları üreten ve satışını gerçekleştiren 01GSM şirketi yer alıyor. Yüzlerce olumlu yorumla, harika müşteri desteği konusunda alanında lider olan bu firmayı listemize ön sıralardan ekliyoruz.

Alışveriş Yaparken Nelere Dikkat Etmek Gerekiyor?

Öncelikle site hakkında yapılmış yorumlar, ürün incelemeleri ve sitedeki güvenlik sistemi burada önemli noktalar arasında yer alıyor. Sitede SSL Kurulu(3d güvenli ödeme) olduğu zaman kart bilgileriniz korunduğu için bu sistemin olmadığı sitelerden alışveriş yapmamanızı öneriyoruz.

En iyi Müşteri Desteğine Sahip Firmalar

En ucuz toptan telefon aksesuar fiyatları için araştırma yaparken en önemli konulardan biri de müşteri desteğidir. Satın aldıktan sonra size ilgisini gösteren firmalar her zaman bir adım önce olacaktır. Bu konuda 01GSM adresi çalışanlarından Mert Bey satış öncesi ve sonrası desteğiyle farkını ortaya koymaktadır. Hakkında yapılan yüzlerce yorum da bunu kanıtlıyor.

Tavsiye Ürünler

Sizler için tüm ürünlere göz atmayı düşündük. İlk olarak her telefonda yer alan ve olmazsa olmaz ürünler arasında yer alan toptan kırılmaz cam için deneme gerçekleştirdik. Daha sonra şarj aletleri için denemelerimizi yaptık. Şarj aleti alırken hepimizin ilk beklentisi hızlı olması, güvenilir ve uzun yıllar götürebilecek bir ürün olmasıdır. Bu yüzden firmaların sıklıkla tercih ettiği iPhone, Samsung yanında Auris ve Subzero gibi ürünlerin toptan şarj aleti satışı fiyatları, incelemesini yaptık. Kesinlikle tavsiye ürünler yer almaktadır. Bunun dışında hoparlör için inceleme videoları da kesinlikle ürün kalitesini göstermek açısından başarılı olmuş. Sizler için bir ürünün videosunu ekliyorum.

Fiyatlar

Özellikle teknoloji ürünleri satışı gerçekleştiren firmalar Teknosa, Medimarkt dolar kurunun da etkisiyle fiyatları arttırmış durumdalar. Bu yüzden alternatif ürün fiyatları ön plana çıkmaktadır. Çok uyguna kaliteli ürünleri 01GSM adresinden temin edebilirsiniz. Bir tavsiye yazımızın sonuna geldik. Herkese iyi alışverişler dileriz.