Tire CHP’de kazan kaynıyor, Tekin Bingöl ağzı açık izliyor!

Tire CHP’de kazan kaynıyor, Tekin Bingöl ağzı açık izliyor!
15 Haziran 2016 10:12

Tire’de Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ve Eski İlçe Başkanı Şenol Sardoğan’ın mevcut yönetimin düşmesi için örgüte müdahale ettiği ileri sürüldü.

 

 

 

 

Egedesonsöz’ün haberine göre, örgüte bir önceki dönem başkanlık yapan Sardoğan’ın mevcut yönetimin görevden düşmesi için kulis çalışmaları yaptığı iddia edilirken, 3 kişinin istifasını verdiği öğrenildi. Hakan Günovar’ın kongrede başkanlığı Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in desteklediği Şenol Sardoğan’dan devralmasının ardından iki başkanın ilçe örgütüne müdahale ettiği iddia edildi.

 

Son ilçe yönetimi toplantısının 15 kişiyle yapıldığı belirtilirken, ilçe yönetiminin bazı kararlara şerh koyarak faaliyetlerine devam ettiği de öğrenildi.

 

“CHP kimsenin malı değil”

 

İddiaları değerlendiren Günoyar, “30 senedir bu alışkanlık var. Kim başkan olursa, devirmeye yönelik bir eylem olur. Delegeleri masa başında yaptılar, o delegelerle seçim kazandım. Parti kimsenin babasının malı değil. Tayfur Çiçek’in belediye başkanı olmasına en büyük katkıyı ben koydum. Böyle bir şey yaparsa vefasızlık yapmış olur” dedi.

 

Günoyar, Sardoğan’a ilişkin ise, “Çalışmalar yaptığı kulağıma geldi. Yönetim kurulu üyelerimi rahatsız ediyor. ‘İstifa edin, yönetimi düşülün’ diyor. Ama biz seçimle geldik seçimle gideceğiz” açıklamasını vaptı.