Tiny House İçin Gerekli Belgeler Neledir? Tiny House Türkiye 2021 Fiyatları

Tiny House İçin Gerekli Belgeler Neledir? Tiny House Türkiye 2021 Fiyatları
1 Mart 2021 15:13

Tiny house için gerekli belgeler konusunda ve prosedürlerin yerine getirilmesi sorunlarınızda teknik ekibimizden ücretsiz destek hizmeti alabilirsiniz. Sınırsız seyahat ve kurulum özellikleriyle sade bir yaşamın kapılarını aralayan tiny house günümüzün ekonomik ev modellerinden biridir. Tiny house ev yapımı teknolojisiyle üretilen evler istenilen araziler üzerine taşınan ve kurulabilen pratik yaşam alanlarıdır. Tasarruf yapmanızı ve doğal bir yaşam sürme hayallerinizi süsleyen tiny house modelleri firmamız tarafından kısa sürede üretilerek kullanıma sunulur.

 

Tiny House İçin Gerekli Belgeler Hakkında Bilgi

 
Tiny house için gerekli belgeler özellikle taşınabilir küçük ev modelleri için hazırlanması son derece kolay evraklardır. Karavanlı tiny house modelleri bir evden ziyade bir araç olarak kabul edilir. Bundan dolayı araçlı küçük evler için BE sınıfı ehliyetinizin bulunması gerekir. Karavan tinyhouse evlerde kullanılan metal aksamla ilgili gerekli bilgiler araç ruhsatınızda kayıtlı olmalıdır. Taşınabilir ev evrakları bir araçta gerekli olan ruhsat, ehliyet ve plakadan ibarettir. Doğal alanlarda, arsalarda, arazilerde, köylerde veya tatil beldelerinde istediğiniz yere konumlandırmak için ayrıca bir imar izni gerekmemektedir. Sabitlenmiş tekerlekli evlerin taşınması için ise firmamızdan teknik destek alabilirsiniz. Tiny house için gerekli belgeler hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Tiny House Ev Yapımı Nedir?

 
Tiny house ev yapımı için doğal ahşap malzemeler kullanılır. Ev içerisindeyse istenilen teknolojilere göre tasarım özellikleri eklenir. Klimalar, elektrik panelleri, mutfak araç gereçleri ve banyo gibi özellikler ihtiyaçlarınızı karşılamak için küçük ev modellerinde bulunmaktadır.

 

Tiny House Fiyatları Nasıldır?
Dünyadaki ekonomik çıkmazlara karşı bir tasarruf aracı olarak üretilen tiny house fiyatları 140 – 200 bin TL’den başlar ve modernizasyon özelliklerine göre fiyatlandırılır. Tiny house imalatı müşteri beğenisi ve fikirleri dikkati alınarak gerçekleştirilebilir. Firmamız ev dekorasyon kalitesiyle müşterilerine kusursuz evler tasarlar ve araçlarla taşınma hizmeti verir. Tiny house yapımı hakkında merak ettiğiniz her şeyi bize ulaşarak uzman ekibimizden öğrenebilirsiniz.

 

Kaynak: peratinyhouse.com