Time, ABD Başkanı’nı kapaklarında ‘adım adım’ batırdı

Time, ABD Başkanı’nı kapaklarında ‘adım adım’ batırdı
24 Ağustos 2018 15:36

Hazırladığı kapaklarla dünyanın dört bir yanında gündemi belirleyen Time dergisinin ABD Başkanı Donald Trump’ı konu eden kapakları da yönetimin nabzını tutuyor.

 

 

Derin Koçer / T24

 

Derginin son bir buçuk yılda çıkan üç ‘Trump kapağı’nda ABD Başkanı, yavaş yavaş su altında kaldı. Derginin başlıklarında önce ‘burada görülecek hiçbir şey yok’ dendi, sonra ‘fırtına’ çıktı. Önümüzdeki hafta piyasaya çıkacak dergide ise Trump, fırtınanın getirdiği sel sularının altında kalmış, hayatta kalmaya çalışıyor olacak.

Son bir buçuk yılda çıkan kapaklar belli; ancak bu noktadan sonra dünyanın gözü hem ABD’deki ‘azil tartışmaları’nın hem gelecek Kasım’da yapılacak Kongre seçimlerinin hem de yeni kapakların üzerinde olacak. Başkan’ın ‘dipte’n çıkıp çıkamayacağını henüz bilmiyoruz.
“Burada görülecek bir şey yok”

 

Derginin 27 Şubat 2017’de piyasaya çıkan sayısında Trump, Oval Ofis’te otururken şiddeti henüz belli olmayan bir rüzgâr masasının üzerindeki kağıtların uçuşmasına, Başkan’ın saçının dağılmasına ve kravatının havalanmasına sebep oluyordu. Başlık ise “Burada görülecek bir şey yok” olarak belirlenmişti.

O günlerde Beyaz Saray’ın içinde bir ‘kaos’ yaşandığı tartışılıyor, Trump yönetiminden kimi isimler istifa ediyor kimileri ise kovuluyorlardı. Başkan’ın çıkarmak istediği ‘göçmen karşıtı yasalar’ da ABD’li yargıçlara takılıyor, ABD’de ve dünyanın başka köşelerinde insanlar, Trump’a karşı sokağa dökülüyorlardı. Yani Beyaz Saray’da ‘görülecek pek çok şey vardı’.

 

Haberin devamı için:

 

http://t24.com.tr/haber/time-abd-baskanini-kapaklarinda-adim-adim-batirdi,684974