Tesettür giyim ile şıklığınızı yansıtın

Tesettür giyim ile şıklığınızı yansıtın
11 Mart 2019 21:00

Tesettür giyimde bu sezon ışıltılı renkler ile cıvıl cıvıl bir ruh haline sahip olabilirsiniz. Hem salaş modeller hem de şık tasarımlar ile özel günlerin ve gecelerin en şıklarından olabilirsiniz. Tesettür tercih eden hanımlar günlük giyimde daha spor seçimler yaparken özel davetlerde ise daha şık tasarımlar ile yer almayı tercih ediyorlar. Tesettür giyimde her sezonun farklı tesettür modelleri ile hanımlar giyimlerinde farklarını yansıtmaya devam ediyorlar. Tesettür giyimde ilk zamanlarda oldukça standart tasarımlar gündemde iken özellikle bu sezon pek çok model ve çeşit ile hanımlar dilediği kıyafeti tercih etme şansını yakalayabiliyor.

 

 

 

2019 Tesettür Giyim Kıyafetleri Nelerdir?

 

Artık günümüzde tesettür giyim seçeneklerinin oldukça bol olduğundan bahsetmek mümkün olabilmektedir. Tesettür eşofman modelleri, elbiseler, feraceler, mantolar, kap modelleri, tunik ve abiye çeşitleri gibi pek çok seçenekten bahsetmek mümkün olabilmektedir. Özellikle spor giyimde hanımlar rahat kıyafetler ile günlük sporlarını rahat bir şekilde tamamlamaktadırlar. Spor tasarımlarda hem rahatlık hem de şıklık ön planda tutulmaktadır. Özel geceler içinse abiye elbiseler en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Abiye modeller arasında bu sezon ışıltılı elbiseler en çok tercih edilecek tasarımlardan oluşmaktadır. Geçen sezonun çiçekli elbise modelleri yine bu sezonda hanımların şıklığını tamamlamaya devam edecek. Sade modeller ile şıklıklarını tamamlamak isteyen hanımlar içinse takı detayları da gözden kaçırılmamış. Özel bir davette sade bir elbise ile doğru bir takı seçimi ile gecenin en şıklarından olma şansınızı mutlaka denemelisiniz. Özellikle tesettür tulumlar bu sezonda hanımların gözde kıyafetlerinden olmaya devam ediyor. Hem rahat oluşu hem de her şekilde kombinlenebilmesi acil bir davet için en ideal seçimlerin başında geliyor ve günü kurtarıcı bir seçim oluyor.

 

Tesettür Nelere Dikkat Edilmeli?

Tesettür giyimde şık olmak belli başlı kuralları içerse de bu durum tamamen kişinin giydiği elbise içerisinde kendini rahat hissetmesi ile doğru orantılıdır. Özel bir davette sade bir elbise ve şık bir takı ile tüm bakışları üzerinize toplayabilirsiniz. Bazen küçük detaylar daha çok ilgi çekici olabilmektedir. Ancak ışıltısı bol elbiselerde aksesuar seçimlerinizi sade olanlardan yana kullanmanızda fayda var. Özellikle bu sezonun payetli elbiselerinde aşırı takı seçiminden kaçınmak gerekiyor. Doğru kombinler her zaman sizi bir adım öne taşıyacaktır.