Tercüme Bürosu’nda Yeminli Tercümanlık Hizmetleri

Tercüme Bürosu’nda Yeminli Tercümanlık Hizmetleri
26 Ocak 2021 21:55

Günümüzde resmi işlerimizde kullandığımız belgeler, tercüme bürosu sayesinde farklı dillere çevrilebilir ve resmiyet kazanabilir. Bu noktada yeminli tercüman fiyatları ve İngilizce tercüme fiyatları hakkındaki bilgiler, insanlar tarafından merak edilmektedir. Zira her geçen daha fazla ihtiyaç tercümanlık hizmeti, kurumsal işlerde büyük bir önem arz etmektedir.

 

Yeminli Tercüman Hizmeti Nedir?

Herhangi bir belgenin farklı dillere resmi olarak çevrilmesi hizmeti, yeminli tercümanlar tarafından gerçekleştirilmektedir. Vize işlemlerinde, resmi sözleşmelerde ya da diğer birçok konuda, belgelerin ana dilinde olduğu gibi farklı dillerdeki nüshaları da gerekir. Bu nüshalar ise resmi açıdan geçerlilik kazanması için noter onaylı tercüman tarafından hazırlanmalıdır. Yeminli tercümanlar, noter tarafından onay almış ve iyi derecede yabancı dil bilen kimselerdir. Eğer yeminli tercüman arıyorsanız, tercüme bürosu web sitemiz üzerinden dilediğiniz an destek alabilirsiniz.

Akademik alanda ya da hukuki alanlarda çevrilecek belgeler, iyi derecede yabancı dil bilen profesyonel yeminli tercümanlarca çevirisi yapılmalıdır. Birçok kurumda, belgelerin ana dilde olduğu gibi İngilizce, Almanca, Çince ve Rusça başta olmak üzere tercüme edilmiş hali de istenebilir. Zira belgenin ilgili olduğu kurumun çalışanlarının, bu belgeyi incelemesi ve onaylaması adına bu hizmet zorunludur. Eğer Almanca tercüme hizmetlerinde yardıma ihtiyaç duyuyorsanız, tercüme bürosu olarak sizlere bu hizmeti sabit fiyat garantisiyle sunmaktayız.

İngilizce ve Tüm Dillerde Yeminli Tercüman Fiyatları

Tercüme yaptırmak isteyen firmaların talepleri, çoğunlukla İngilizce dilinde olmaktadır. Eğer siz de İngilizce tercüme veya başka bir lisanda yeminli tercüman hizmeti konusunda destek arıyorsanız, fiyat teklifi almak için bizle iletişime geçebilirsiniz. Fiyatlar konusunda net bir bilgi elde etmek için, belgeleri tercüme bürosu yetkililerine iletmeniz gerekir. Tercüme bürosu, bu belgeleri inceleyerek sizlere bir fiyat teklifi sunacaktır. Bu hizmet sayesinde;

  • Senaryo tercümesi,
  • Sözleşme ve evrak tercümesi,
  • Mektup tercümesi,
  • Vize belgesi tercümesi,
  • Almanca tercüme,
  • İngilizce tercüme,
  • Anlaşma tercümesi ve
  • Telekonferans tercümanlığı

 

gibi ihtiyaçlarınızda anında çözümler elde edebilirsiniz. Bu hizmetlerden faydalanmak adına bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Noter Onaylı Tercüme Nedir?

Herhangi bir kurum ya da kuruluş, belgelerin noter onaylı tercümesini isteyebilir. Bu durumda noter zaptı olan yeminli tercümanlardan “noter onaylı tercüme” desteği almanız gerekmektedir. Bu hizmeti tercüme bürosu web sitemiz üzerinden birkaç adımda alabilir ve tüm tercüme işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz.