Temizlik şifadır

Temizlik şifadır
6 Mayıs 2018 09:03

Artık Temizlik işi evlerde ofislerde ve iş yerlerinde temizlik şirketleri tarafından yapılarak zamandan kazanç elde edilmektedir. Buradan hareketle  Ankara temizlik şirketleri sunmuş oldukları temizlik faaliyetlerindeki hedef; Evlerde, bayanların ve ev halkının iş hayatından geri kalan zamanda, temizliğe harcayacakları zamanı, dinlenme ve eğlenmeye ayırarak kazanç elde etmeleridir.

 

 

Temizliğin çok eski bir tarihe sahip olduğunu bilmenizi isteriz. Antikçağdaki insanlar, ruhsal kirlenmeyi, fiziksel kirlenmenin bir parçası olarak görmüşler ve uyguladığı bazı rituellerle kirliliğin giderilebileceğine inanmışlardır.Bu emel ile insanlar, ruhani kirlerinden kurtulmak için yıkanmışlar, temiz kıyafetler giymişler, güzel kokulara bürünmüşler ve o dönemdeki ilahlara dualar etmişlerdir. M.Ö. 4000 senelerinde yaşamış olan Sümerler, sağlıklı yaşam için yıkanmanın ve vücut temizliğinin en önemli unsur olduğuna inanmışlar, kişisel hijyeni önemsemişlerdir. M.Ö. 3000-2000 yıllarında Mısırlılar vücut temizliğine önem vermişler, yıkanma, sık sık saç-sakal kestirme mecburiyeti gibi kurallar koymuşlardır. M.Ö. 2000 yılarında Anadolu’da yaşamış olan Hititler döneminde  tanrılar için düzenlenen ritüellerin insanın, toplumun ve şehrin temizlenmesi amacıyla yapıldığı görülür.

 

 

Günümüzde de ortamlar farklı olsa da temizlik aynı mantaliteyle yapılır. Artık en büyük temizlik ihtiyaçlarından biri de inşaat sonrası  temizlik Ankara artık size bu hizmetleri sunmaktalar. Ankara’daki temizlik sirketleri en büyük avantaj olarak endüstüriyel bazda makinalarda sahip olmalarıdır. Biliyor musunuz?bu makinaların da köklü bir tarihi var. Kısaca anlatacak olursak; Temizlikte kullanılan makinelerle ilgili gerçek sıçramanın ve teknolojik gelişmenin ise 1950’li yıllardan sonra başladığı görülür. Ancak bu konudaki emeklemeler XX. yüzyıl itibariyle başlamıştır. Örneğin, 1906 yılında ilk elektrikli süpürgeleri ve tek diskli yer yıkama makineleri, 1954 yılında ilk kombine yer yıkama makineleri piyasaya çıkmıştır. Mop setinin ilk kullanımı 1969 yılında olmuştur.

 

evtemizligiankara-39

 

Temizlik teknolojisinde bugün gelinen noktada ise, ultrasonik dalgalarla çalışan robot süpürgeler kullanılmaktadır. Ankara ev temizliği ile bilgi arayışındaysanız doğru yerde olduğunuzu bilmenizi isteriz. Kısaca temizliğin tanımını ve tarihçesini anlattıktan sonra geleim bu işin bir de güvenlik ve kalite standartlarına. Normalde evimize yardımcı çağırdığımızda onlara ssk pirimi ödemeyiz. Yevmiyelerini verir ve iş talep ederiz. Fakat bu çalışan ve çalıştıran için büyük risklere sebep olmaktadır. Birçok iş kazaları,iş güvenliği ile çalışamayan emekçi kardeşlerimiz için hem çalışma hayatlarının sonu hemde geriye kalan yaşamlarında herhangi bir gelir kaynağına sahip olamayışları vs gibi türlü felametlerle sonlanabilir. Ankara’daki temizlik şirketleri sizleri bu yükten tamamen kurtarmış oluyor. Hem de temizlik garantileri ile temizlikten sonraki memnuniyetinizi de garantiliyorlar.

 

 

Ankara’da inşaat sektörlerinin gelişmesiyle birlikte inşaat temizliği Ankara ile talepler artmakta. Sizlerde kulaktan dolma tavsiyelerle bireysel şahıs çağırmak yerine, temizlik şirketlerini tercih edebilir. Konusunda uzman çalışanları ve kaliteli ekipmanlarıyla hızlı ve güvenilir temizlik hizmeti alabilirsiniz. Sadece inşaat sonrası temizlik için değil, Ankara ev temizliği ile standart temizliklerinizi de güvenle yaptırabilirsiniz.