TEM’de makas faciası

TEM’de makas faciası
4 Eylül 2015 10:19

O anlar kameraya böyle yansıdı.

 

TEM Otoyolu’nun Kavacık Molla Gürani Viyadüğü girişinde meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 5 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu’nun Edirne istikameti yaklaşık 15 dakika trafiğe kapalı kaldı.

 

Kaza saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Güvenlik kamerasına da yansıyan görüntülerde kazaya “makas” atan bir araç neden oldu. Aniden şerit değiştiren aracın sağ şeritte ilerleyen araca çarpmasıyla iki araç kontrolden çıktı. Savrulan araçlardan biri bariyerlere çarptı. Diğer araç ise şarampole yuvarlandı

 

Kazada 2’si ağır 5 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Ümraniye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada, araçta bulunan ve hamile olduğu öğrenilen bir kadın ise yaralamadan kurtuldu.

 

TEM OTOYOLU 15 DAKİKA KAPALI KALDI

 

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu’nun Edirne istikameti yaklaşık 15 dakika trafiğe kapatıldı. Kaza yerine gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait çekici otomobili şarampolden çıkardı. TEM Otoyolu da yeniden trafiğe açıldı. Kazaya karışan diğer araç da çekiciyle olay yerinden kaldırıldı.

 

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Kaynak: Uğur AYAZSIN / İstanbul DHA