Temalı Doğum Günü Partisi

Temalı Doğum Günü Partisi
6 Ocak 2020 18:39

Son yıllarda, özellikle çocuk doğum günü partilerinde, klasik parti anlayışı yerini konsept partilere bıraktı. Rastgele süslenmiş bir mekan, sıradan bir doğum günü pastası ve klasik tabak ve bardaklardan oluşan bir doğum günü masası anlayışı artık kalmadı. Çocuk doğum günü partileri profesyonel ellerde öyle farklı süslenmeye ve organize edilmeye başlandı ki, büyük küçük demeden herkes bu partilere imrenir oldu.

 

İstanbul doğum günü mekanları arasında yer alan Bonjur Parti Evi konsept yani temalı partiler organize eden çok özel ve eşsiz bir mekan. İstanbul Anadolu yakasında iki ayrı şubede hizmet vermektedir. Ve her şube de aynı özende ve aynı güzellikte partiler düzenlenmektedir.

 

Bonjur oyun ve parti evi olarak çalışmaktadır. Burada çocuklarınızın tüm yaş doğum günü kutlamaları, çok güzel etkinliklerle birlikte yapılmaktadır. Çünkü burası sadece bir mekân değil, aynı zamanda oyun evidir. Ve çocuk doğum günü mekânları arasında en çok tercih edilme nedeni, harika bir mekânla birlikte, çok güzel etkinlik ve oyun imkânı da sunuyor olmasıdır.

 

Doğum günü yerleri denildiğinde hep akla doğum günü partilerini organize edebileceğiniz restoran ve cafe benzeri mekânlar gelmektedir. Ancak Bonjur bu anlayışı tamamen zihinlerden silip yerine bambaşka bir anlayış getirmektedir. Burada düzenlenen her parti çocukların hayallerini süsleyen temalarla işlenmekte ve parti süresince işinde uzman bir ekip, çocuklara etkinlikler ve aktivitelerle eşlik etmektedir.

 

Temalı Kız Çocuk Doğum Günü

 

Kız çocuk doğum günleri hep ışıltılı ve rengârenk olmaktadır. Bonjur tarafından yapılan kız çocuk doğum günlerinde ise birbirinden farklı ve çok keyifli temalar hazırlanmaktadır. Kız çocuğunuz en çok hangi kahramanı seviyorsa veya en çok hangi çizgi film karakterine hayran ise, bizler onun partisinde o tema üzerine çalışıyoruz. Ve kızlarınız bir günlüğüne de olsa hayran olduğu karaktere bürünerek günü yıldızı oluyor. İster bir denizkızı, ister Cindirella, isterse de Disney prenseslerinden herhangi birini seçebiliyor.

 

Bunların yanında Hello Kitty, Masha ve Koca Ayı, Uğur Böceği, Süperhero Girl, Frozen Karlar Ülkesi gibi bir çok farklı tema da organizasyonlar düzenlenebiliyor.