Telefonla oynamayan eleman arıyor

Telefonla oynamayan eleman arıyor
23 Mayıs 2015 07:37

Adana’da tekstil ürünleri satan mağaza işletmecisi Yılmaz Dolaşan’ın işyerine astığı, ‘Telefonla oynamayan bayan eleman alınacak’ duyurusu görenleri şaşırttı.

 

Merkez Seyhan İlçesi Kuruköprü Mahallesi’nde bir tekstil ürünleri satan mağazanın işletmecisi Yılmaz Dolaşan, işyerinde sürekli çalıştırdığı 3 kadın elemandan telefonla uzun süre vakit geçirmeleri nedeniyle istediği verimi alamadığını söyledi. Bu nedenle 3 çalışanın işine son veren Dolaşan, mağaza girişine ‘Telefonla oynamayan bayan eleman alınacak’ yazısı astı.

 

Görenlerin ilgisini çeken duyuru, bayan tezgahtarların ellerindeki cep telefonlarıyla sosyal paylaşım sitelerine girmeleri ve mesajlaşmaları nedeniyle verimli olamadığını savunan Dolaşan, “Mesai saatlerinde acil durumlar dışında telefonla oynamayan bayan elaman arıyorum. Ellerinde cep telefonu sosyal paylaşım sitelerini takip ediyorlar. Müşteriyle yeterince ilgilenmiyorlar. O yüzden de müşteri alışveriş yapmadan gidiyor. Uyarmama rağmen bu alışkanlıklarından vazgeçmediler. Ben de bütün elemanları işten çıkartıp bu duyuruyu hazırladım. İstediğim gibi eleman bulmayı umut ediyorum” dedi.