Telefon dinleme nasıl olur?

Telefon dinleme nasıl olur?
11 Ocak 2017 14:45

Son yıllarda teknolojinin oldukça fazla ilerleme kaydetmesi bizlere hemen her konuda kolaylıklar getirdiği gibi bazı durumlarda da olumsuzlukları içerdiği açık olarak görülmektedir.

 

 

 

 

Bugün 7’den 70’şe herkesin elinde bir akıllı cep telefonu olması tabi ki iletişim açısından faydalı olmaktadır. Ancak bu telefonların kullanım süresi amacını aştığında normal olarak ortaya birden fazla sıkıntı içerecek durumlar gelecektir. Yani neredeyse bir bilgisayar kadar fonksiyonel özelliklere sahip olan cep telefonları, gerek iş gerekse özel alanlarda kişilerin bulundukları her yerden işlerini yürütmelerine yardımcı olmaktadır. Fakat bu muhteşem cihazlar aynı zamanda sosyal paylaşım sitelerinde farklı arkadaşlıklar kurulmasına, online oyun platformlarında fazlaca zaman geçirilmesine ve benzeri durumlara neden oldukları için kişiler arasındaki iletişimin kopmasına yol açmaktadır. İşte bu noktada devreye giren Telefon Dinleme Programı ise kişilerin yakın çevresini kontrol altında tutmasını ve var olan olaylardan haberdar olmasını sağlamaktadır. Mesela uzun süredir sorunsuz giden bir birlikteliğiniz var ve evlenme teklifi etmeyi düşünüyorsunuz diyelim. Ancak az da olsa acaba benim için doğru insan mı? Gibi bazı endişeler duyuyor iseniz, casus telefon olarak adlandırılan bu yazılım tam da size göredir diyebiliriz. Çünkü sevgiliniz hakkında bilmediğiniz gerçekleri kolayca öğrenebilecek yaşamınıza daha doğru bir yön verebileceksiniz. Programın ortalama 200’ü aşkın özelliği bulunmakta olup, her bir özelliği sizlere farklı bir bilginin kapısını aralayacaktır.

 

 
Mesaj takip özelliğinden faydalanarak sevgiliniz yani hedef kişinizin telefonuna gelen ve giden mesajları kontrol etme şansına erişebilirsiniz. Normal şartlarda sevgilinize ait bir telefonu uzun bir süre karıştıramazsanız ve daha doğrusu sizden gizlediği bir şey var ise karıştırsanız da büyük ihtimal mesaj ya da konuşmaları sileceği için herhangi bir bilgiye ulaşamayacaksınız. Ancak Telefon Takip Programıile bilmek istediklerinizi oturduğunuz yerden ekstra bir çaba sarf etmeksizin öğrenebileceksiniz. Yazılımın sesli görüşmelere dahil olma özelliği bulunmaktadır. Hedef kişinize gelen-giden aramalarda sizin panelinize uyarı mesajı gelir ve ister görüşmeye gizliden dahil olabilir isterseniz de kayıt altına alarak müsait olduğunuz bir arada dinleyebilirsiniz. Bununla birlikte ortam dinleme özelliğini kullanarak sevgilinizin nerede ve kiminle birlikte olduğunu kolayca öğrenebilir, size karşı ne kadar dürüst davrandığını anında ortaya çıkarabilirsiniz. Hatta delil olarak göstermek adına uzaktan kamera kontrolü özelliğini açarak resim veya video çekimi yapabilirsiniz. Kısacası sesli görüşme dinleme, ortam dinleme, SMS, MMS mesaj kontrolü sağlama, facebook, line, skype ve benzeri bütün sosyal paylaşım platformlarının şifrelerini görme ve inceleme, uzaktan telefonun kamere ile beraber tüm uygulamalarına erişim fırsatı, yer tespiti gibi aklınıza gelemeyecek birçok özelliği vardır. Bu özellikler ile tabi ki sadece sevgiliniz değil eş ve çocuklarınızın da takipçisi olabilir, onların güvenliğini sağlayabilirsiniz.

 

 
Bildiğiniz gibi teknoloji çağında olmamızdan ötürü iyi veya kötü düşünceye sahip her birey işlemlerini internete bağlı cihazlar üzerinden halletmektedir. Dolayısıyla çocuklarınıza yönelik yapılan kötü tehditleri belki çocuğunuz korkusundan ötürü siz ebeveynlere anlatamaz ve kendini daha kötü bir ortamın içini sürüklerken, sizler ise bu durumu önceden fark ederek çocuğunuzu düşeceği olumsuz duruma karşı anında korumaya alabileceksiniz. Ayrıca ergenlik sürecindeki yetişmeye yönelik çocuklar her şeyi doğru yaptığını zannederek çok kolay hata yapabilmektedir. Bu gibi durumları Casus Telefon ile kontrol altında tutabilecek ve bunu yaparken çocuğunuzla bire bir tartışmaya da girmek zorunda kalmayacaksınız. Ayrıca ailenizi iyi yönde koruma altına alabilmek ve olası tehlikelerde yer tespiti özelliğini kullanarak kısa sürede onlara ulaşma imkanına ereceğiniz gibi birde özellikle son dönemlerde bir hayli sayısı artan aldatma durumlarına karşı da kendinizi korumaya alabileceksiniz. Eşinizin sizi aldattığını düşünüyorsanız bunu aktif şekilde takip ederek ortaya çıkartmanız oldukça güç hatta neredeyse imkansızdır. Fakat Telefon Dinleme yazılımı ile kolayca eşiniz hakkında bilmediğiniz gerçekleri ortaya çıkarabilir ve durumu kendi lehinize çevirebilirsiniz. Bunu başarabilmek için yapacağınız tek şey hedef kişinizin akıllı cep telefonuna yazılımı yüklemek ve yönetici kısmına kendi cep telefonunuzu girmek olacaktır. Bu işlemin sonrasında sizin adınıza casusluk yapacak olan telefon, hiçbir şekilde anlaşılmanıza izin vermeden gizliden takibini gerçekleştirecek ve istediğiniz tüm bilgileri önünüze sererek hayatınızda saklı bir şey bırakmayacaktır.