Teknolojinin dahi çocuğu Atatürk’ü unutmadı!

Teknolojinin dahi çocuğu Atatürk’ü unutmadı!
9 Kasım 2017 09:37

Elektrikli şoförsüz otomobil ve uzaya gidip geri dönebilen uzay mekiği araştırmalarıyla tanınan, Tesla ve SpaceX şirketlerinin sahibi Elon Musk dün Türkiye’deydi.

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile baş başa görüşen Musk, Saray’da gerçekleşen görüşmenin ardından Anıtkabir’i ziyaret etti.

 

 

“Teknolojinin dahi çocuğu” olarak nitelendirilen Musk, Anıtkabir’de çektirdiği fotoğrafı ise Instagram hesabından paylaştı. Musk paylaştığı ikinci fotoğrafta ise Atatürk’ün mozolesinin görüntüsünün altına, “3 kırık kaburga, delinmiş bir ciğer; Ve o savaşmaya devam etti…” ifadelerini ekledi.

 

 

Musk’ın fotoğrafı kısa sürede binlerce beğeni alırken, yüzlerce kişi de yorum yaptı.

 

 

MADONNA TÜRKLERİN HIŞMINA UĞRADI, MUSK BEĞENDİ

 

 

Öte yandan Elon Musk’ın Anıtkabir’den paylaştığı fotoğraflardan sonra ilginç bir olay yaşandı.

Dünyaca ünlü ABD’li söz yazarı ve şarkıcı Madonna, Musk’ın Anıtkabir fotoğrafının altında “Hey ne oldu benim Tesla” diye yorum yazdı.

Fotoğrafla ilgili olmayan bu yoruma Musk’ın Türk takipçileri çok sinirlendi. Bir Instagram kullanıcısı Madonna’nın bu yorumuna “Si…me ulan teslanı şimdi” diye yanıt yazdı. Musk’ın Türk takipçileri bu yorumu ardı ardına beğenirken işin ilginç yanı Elon Musk da Türkçe verilen bu yanıtı beğendi.

 

İşte o paylaşımlar:

11 12 13

14 15