Teknoloji Pvp Oyunları Artık Oyuncu Mekanında Yoruma Açık

Teknoloji Pvp Oyunları Artık Oyuncu Mekanında Yoruma Açık
12 Şubat 2020 12:09

Oyuncular artık yeni bir mekanda sosyal medya tadı ile pvp oyunları ve online pc oyunlarını bulabilecek. Oyun Haberleri Yeni adıyla birlikte yayın hayatına başlamış olan iyiliste.net, teknoloji ve oyun haber sitelerinden biri olmasıyla birlikte hızlı bir şekilde kullanıcıların karşısına yazılarını çıkarmaktadır. Oyun gündemine dair gelişmelerin takip edilebileceği bir platform olmasının yanı sıra bununla birlikte herkese açık bir adres olmaktadır. Sitede yer alan menüler sayesinde okurlar kolaylıkla farklı kategorilerde bulunan oyunlara ve bilgilere ulaşabilme avantajına sahip olmaktadırlar. Farklı kategoriler içerisinde bulunan haberler sayesinde, okurlar ulaşmak istedikleri haberlere hiç vakit kaybetmeden sadece birkaç tık yardımıyla erişebilmektedirler. Başlı başlına özel bir konseptle tasarlanmış olmasıyla birlikte son derece sade bir yapıya sahip olması siteyi diğer haber sitelerinden ayrın en büyük farklardan biri olmaktadır.

 

Yeni Oyunları Kaçırmayın

 

Oyunların ve Diğer Konuların liste halinde sunulmasıyla beraber gündemde olan son gelişmeler her zaman kolaylıkla takip edilebileceksiniz. En.iyiliste.net bölümü ise oyunculara ayrı bir sosyal alan imkanı sunmaktadır. Bu bölümde oyun tanıtımları ve oyunculardan gelen yorumları okuyabilir ve sizde üye olarak bu tartışmalara katılabilirsiniz. Oyun indirme bölümünde ise bir çok legal yani yasal olan oyunlara ulaşıp güvenle oynayabilirsiniz.

 

 

İyi Liste Bir çok konuda listeleme yapar

 

Oyun konularında olduğu gibi bir çok teknolojik ve hayata dair konularda da listeleme yaparak okuyucularına daha iyi bir bilgi vermenin peşindedir. Gerçek dünyada okurlar, ellerinde bir gazete varken veya TV karşısına toplu olarak haberleri seyrederlerken çevrelerinde bulunan diğer kişilere olayları kendi görüşleriyle yorumlayarak fikirlerini söylemektedirler. Sanal dünya içerisinde de bu durum haberleri yorumlayabilme özelliğiyle birlikte mümkün olmaktadır. Ziyaretçiler ve üyelerin yorumları ve eklemeleri ile iyi liste de bir çok bilgi uzman yorumları ve acemi soruları ile zenginleşmektedir. Örnek vermek istersek oyunlar kısmında pvp serverler den metin2 seçelim. Bu grupta oyun sahipleri oyunlarını tanıtırlar. Tanıtılan oyunlara oyuncular yorum yazabilir, beğenebilir ve oyuna dahil olabilirler. Diğer yandan özel sorularını mesaj yöntemi ile gönderebilirler. Facebook ile bir çok benzer yön taşıması kullanımını dahada kolaylaştırmaktadır.